Telegram üzerinden dolandırılmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enesrxxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 132
  • Etiketler Etiketler
    telegram

Enesrxxy

Uzman
Telegram'da birisi vardı. Mesela 1.000 yükleyip 10.000 bakiye falan geliyor dedi. Ben de 500 TL attim bu sefer, az dedi. 200 TL daha istedi. Sonradan vergii KDV falan dedi. 280 daha at dedi ben de attim. Simdi mesajlara hiçbir sekilde cevap vermiyor. Ben simdi babama, anneme nasıl anlatacagim? Korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkede aklı başında insan kalmadı mı? Herkes neden sadece tek uyanık kendisiymiş gibi davranıyor? Hocam size dönersek geçmiş olsun. Yazdığınız mesajdan yaşınızın küçük olduğunu anlıyorum. Ancak nasıl inandınız? Ben orasını anlamadım. Onun dışında ailenizin bilmesine gerek yok da belki paranız falan bitmiştir. O yüzden söyleyin gitsin. Biraz kızarlar en fazla. Alt tarafı 1000TL'cik. Sise büyük bir para gibi gelebilir ancak emin olun o para maddi olarak hiçbir şey. Ancak size güzel bir ders olmuş. Ne demişler, "1 musibet, 1000 nasihattan iyidir." Unutmadan, parayı kurtarırım, ben hackerim falan diyenlere sakın para atmayın. Onlar da dolandırıcı.

Hocam afedersiniz ama sizin suçunuz. Yahu bu devirde kim kime bu şekilde para verir? Gerçekten anlamıyorum.

Hocam kusura bakmayın ama baya baya enayilik yapmışsınız. Bu devirde kimse-kimseye para atamazken siz niye para atıyorsunuz? Kaldı ki telegram güvenli bir yer bile değil. En azından ailenize anlatın bu sefer.

Anlattım hocam olayı falan sonra biraz kızdıktan sonra yine bulașma falan dediler ama yine de 1000 TL çöp oldu diyebiliriz.

Hocam afedersiniz ama sizin suçunuz. Yahu bu devirde kim kime bu şekilde para verir? Gerçekten anlamıyorum.

Bilmiyorum adamın güvence postları vardı herkes almıș atmıș falan iște bende inandım.

Daha Telegram'dan ișim olmaz hocam hesabıda kapattım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…