Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Arkadaşlar merhaba, neredeyse 1 haftadır devam eden olayda bana her şey yapıldı. Eski numaramı bulup müşteri hizmetlerini arayıp ad soyadını öğreneceğim falan da dediler ve fake numaradan yazdılar seni yıkıcağız diye. Birisi gerçek numarasından bile yazdı. Ne yapabilirim? Tüm hesaplarımı kapattım bu arada.

Yardım edecek yok mu?

Son düzenleme:
Olayı açma şansınız var mı müneccim değilsek çünkü tam olarak algılama kapasitemiz yok, eğer sadece anlattıklarınıza bakarsam emniyete gidin şikayetçi olun derim.

Arkadaşlar merhaba, neredeyse 1 haftadır devam eden olayda bana her şey yapıldı. Eski numaramı bulup müşteri hizmetlerini arayıp ad soyadını öğreneceğim falan da dediler ve fake numaradan yazdılar seni yıkıcağız diye. Birisi gerçek numarasından bile yazdı. Ne yapabilirim? Tüm hesaplarımı kapattım bu arada.

Yardım edecek yok mu?
Kimse bu konuda yardım edemez, çetelere veya bu sanal mafik diye adlandırdığımız 30 50 kişilik sırf can sıkıntısından uğraşan tiplere bulaştıysanız biraz canınızı sıkarlar onu söyleyeyim. Küçük bir gruba verilerinizi kaptırdıysanız bi kaç gün uğraşır salarlar diye düşünüyorum, yok salmazlarsa emniyete gideceksiniz başka yolu yok.