Eşyalı ev tuttum. İçinde televizyon var, arkasında monte için bir kısım var ancak duvara monteli değil. Bunun için ne yapabilirim? Duvara monte için nasıl bir şey almalıyım? Televizyon 28-30 inç gibi bir şey.
Evde çocuk ve evcil hayvan varsa kedi/köpek gibi mutlaka duvara monte edilmeli. Çok sıra dışı ama bir o kadar ülkemizin sorunlarından birisi olan depremleri de ele alacak olursak en azından küçük depremlerde devrilme durumu olabileceği için ona da önlem alınmış olur. Büyük depremlerde artık binanın sağlamlığına ve bir çok unsursa kalmış durum. Son olarak ev sahibinden izin aldınız mı bu işlem için?
Evde çocuk ve evcil hayvan varsa kedi/köpek gibi mutlaka duvara monte edilmeli. Çok sıra dışı ama bir o kadar ülkemizin sorunlarından birisi olan depremleri de ele alacak olursak en azından küçük depremlerde devrilme durumu olabileceği için ona da önlem alınmış olur. Büyük depremlerde artık binanın sağlamlığına ve bir çok unsursa kalmış durum. Son olarak ev sahibinden izin aldınız mı bu işlem için?
Ev sahibi kendisi dedi asabilirsin diye ama ben vazgeçtim. Onun yerine ayak almayı düşünüyorum. Başka bir forumda arkadaş Evrensel TV Ayaklığı diye bir şey önerdi ona bakıyorum. TV 32 inç. Ama bunlarda çok pahalı.