Bruhistan

Başarılı
Merhaba evde plazma Skyworth televizyon var. Modelini bilmiyorum maalesef 2019'da almıştık ve Android değil. Şimdi bu Android olmayan TV'ye telefon ya da bilgisayara kablosuz şekilde yansıtmak veya bağlamak mümkün mü? Telefona veya bilgisayara zarar gelebilir mi? Bir de şu telefondaki kızılötesi sensör ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Telefonunda Miracast destegi varsa Miracast HDMI dongle alip yapablirsin. kizilotesini kumanda olarak kullaniyorsun. Kendi programinda bazi ureticilerin hazir kodlari var. TV, klima vb. MArketten indirecegin programlara kendi kumandani kaydedip tum kumandalar yerine telefonunu kullanabilirsin.

Merhaba evde plazma skyworth televizyon var. Modelini bilmiyorum maalesef 2019'da almıştık ve Android değil. Şimdi bu Android olmayan TV'ye telefon ya da bilgisayara kablosuz şekilde yansıtmak veya bağlamak mümkün mü? Telefona veya bilgisayara zarar gelebilir mi? Bir de şu telefondaki kızılötesi sensör ne işe yarıyor?

Kızıl ötesi sensör kumanda ile aynı mantık muhtemelen o olduğuna göre cihazın Xiaomi'dir mi kumanda girersen telefonu kumanda gibi kullanabilirsin. Konuya gelirsek bence TV box veya Android stick alman daha mantıklı en azından sistem telefon veya PC'ye bağımlı kalmaz ama istediğin zamanda yayınlayabilirsin. Yeni nesil Chromecast'lerde bu özellik vardı ama ucuz modellerde olmuyor.

Buldum TV ikonlu yansıt diye bir şey var.

Telefona zarar vermesi mümkün mü hocam bu özellik? Şarjı hızlı bitirme, ısınma vs.

Telefonun ekranı bu modda açık olmadığından şarj konusunda çok bir sorun yaşatmaz sadece video çözünürlüğünden şarjın hızlı gider ama bu zararlı bir şey değil normal kullanımında nasılsa yine aynı şekilde.

Peki yine bir sorum var. Mesela TV'ye yansıttım bunu telefondan Youtube açıp bir video açsam ses ikisine mi gidiyor yoksa sadece TV'ye mi?