Bir zamanların efsanesi.

Nocopyrightssounds kanalına göz at.

Bir zamanların efsanesi.

Biraz göz geçirdim oralara ama böyle tam bu fragmovie ye uygun diyebileceğim bir şarkı bulamadım. Aklımda olanlar da 2013'ten kalma :D

Ncs veya epidemicsound'u deneyebilirsin. Aylık ücret ödemeyeceğim hep bedava olsun diyorsan da https://pixabay.com/

Verdiğiniz siteye bakacağım teşekkürler. Diğerleri için aylık ücret mi ödemek gerekiyor?

@Koneko Toujou, Hocam istediğiniz türü yazıp sonuna no copyright yazıp bulabilirsiniz, pek tatmin edici ve çok üstün zeka gerektiren bir cevap değil ama yine de bir faydası olur :).

YouTube'da FREE FOR PROFIT diye aratırsanız biraz müzik çıkıyor, ayrıca SoundCloud'da az bilinen sanatçıların şarkılarını koyabilirsiniz, genelde telif hakkı olmuyor.

Fragmovie için kullanacağım. Telif mevzularına girmek istemiyorum telifsiz bir şarkı arıyorum. Bu tür şarkıları bulabileceğim bir web sitesi vb. var mıdır?

Fragmovie üreten büyük YT kanallarının kullandığı müzikleri kullanabilirsiniz. Hem kullanacağınız amaca uygun olur, hem de telifsiz olur.

Bir de... Eğer gelir elde etme açık değilse, telifli müzik kullanmak yalnızca videodan para kazanmanı engeller; bunun dışında başka bir sorun oluşturmaz.