Vergi sınırı kaldırıldı, sonra ofisine baskın yaptılar. Ben olsam Türkiye'de komple satış yapmazdım. Zaten vergi olayı kalkınca komple öldü.

Olan yine kendi halinde takılan insanlara oldu. Nerede biraz kafamızı uzaklaştırdığımız mecra varsa hemen salça olup orayı da kurutuyorlar. Ben gerçekten çok ama çok sıkıldım, bu ülkeden de, bu ülkenin cahil insanlarından da. İş bilmez herifler yüzünden sürekli hayat standardımızın düşmesinden, özellikle yapay zeka çağında dünyanın gerisinde kalmamızdan çok sıkıldım.
İlerde bu günler nasip olur da geçerse çoluk çocuğa bu zamanları karneyle ekmek alınan zamanlar gibi anlatacağım, tek farkı o zamanlar savaş ambargo vb. vardı mecburiyettendi, şimdi ise üç beş yandaş ihalecinin cebini doldurmak için halkın yaşam tarzına müdahale edilip zulüm ediliyor.

Misal şu son olarak Temudan aldığım keycapi Türkiye'de üreten kaç yer vardır? Bu yerli üretimi destekleme zırvasını bıraksınlar, insanları aptal yerine koyup yalan söylemesinler.

Dosya Ekleri

• 7084ab71-553e-4811-99d3-6d2bbbb1e020.webp
    7084ab71-553e-4811-99d3-6d2bbbb1e020.webp
    672,1 KB · Görüntüleme: 66
Yurt dışı alışveriş yasak aylardır Discord yok şimdi gözü Netflix Spotify'a dikmişler onları da halledecekler.

Önümüzdeki seçim çok büyük bir sınav olacak. Bence herkes elinden geldiğince çevresini bilinçlendirmeli. Yoksa bu yasaklar bitmez daha da beter olmaya başlar.

Bilinç mi? Çoğu kimseye anlatamazsın hele de bunlara öyle din erozyonu var ki mademki namaz kılıyor dürüsttür kanısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yeni gümrük yasası hiç iyi olmadı ya, tam da el cihazı alacağım zamana denk geldi. Temiz almaya dikkat ediyorum ama ilerde drift problemi, tuş basmama problemi yaşasam yedek parça bu gibi yerlerde satılıyor. Cihaz elimde kalacak.