Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Olduğun ülkedeki havalimaninin kargo/yük bölümüne gelmiş. Gümrüğe gidecek oradan. Pazartesi gümrük işlemleri başlayabilir.
Olduğun ülkedeki havalimaninin kargo/yük bölümüne gelmiş. Gümrüğe gidecek oradan. Pazartesi gümrük işlemleri başlayabilir.
Son düzenleme:
juliuscaesar
Uzman
Evet gümrüğe gider, aksi bir durum olmazsa da çok yakında gelir. Gümrük eskisi kadar bekletmiyor diye biliyorum. Bence 1 hafta içerisinde elinizde olur kargo.
Eğer ki kargo şirketi MNG görünüyorsa MNG hemen teslim alıyor kargoları gümrükten. Aras ise bekletebiliyor biraz.
Alpologi
Uzman
MNG evet.Eğer ki kargo şirketi MNG görünüyorsa MNG hemen teslim alıyor kargoları gümrükten. Aras ise bekletebiliyor biraz.
Süper. Pazartesi MNG alır diye düşünüyorum. En geç salı.
Alpologi
Uzman
Gümrükte uzun süre beklemez ise tabiSüper. Pazartesi MNG alır diye düşünüyorum. En geç salı.
miraçov
Üstün
Ne olduğuna bağlı olarak değişerek genelde gümrükte 1-2 gün bekler. Bıçak ve türevleri gümrükte kalir zaten. AliExpress'ten sipariş ettiğimde 10-12 günde geliyordu ürünlerim. Temu da aşağı yukarı 10 günde getirir ürününüzü.
Alpologi
Uzman
Yok herhangi bir kesici/tehlikeli ürünüm yok, keycaps, telefon kabı ve anahtarlık var.Ne olduğuna bağlı olarak değişerek genelde gümrükte 1-2 gün bekler. Bıçak ve türevleri gümrükte kalir zaten. AliExpress'ten sipariş ettiğimde 10-12 günde geliyordu ürünlerim. Temu da aşağı yukarı 10 günde getirir ürününüzü.
Gheddo
Gelişen
Temu'den aldığınız ürünlerin vergisi nasıl oluyor? Değişen kanunlar kafamı karıştırdı, kargo dahil 30 euro dendi Temu'da min sepet oluşturdum. Ödeme ekranında ek vergiler çıktı karşıma bunları ödersem sonrasında sürpriz vergiler çıkar mı?