Merhaba, Aula F75 aldım ve minimum sepet tutarına ulaşmak için iki ürün daha ekledim. Bu iki ürünü iptal etmek mümkün müdür?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet iptal edebilirsiniz. Hepsi iptal olmuyor, sizlere oradan ürün seçtiriyor. Ben yapmıştım.Yok hocam ben iki ürünü ekleyip siparişi verdim. Şimdi sadece o iki ürünü iptal edebilir miyim onu merak ediyorum. Başka bir konuda yapılır demişler fakat nasıl yapacağımı bulamadım. Ürünleri iptal et diyince hepsi iptal oluyor sanırsam.
berkay.yldrm0
Uzman
Hayır minimum sepeti dolduramazsınız sipariş veremessiniz.
İaede ederseniz politakalarını tam bilmiyorum ama siparişinizi göndermeyip hesabınıza iade ederler Temu biraz açıkgözlü bir platform.
Hayır minimum sepeti dolduramazsınız sipariş veremessiniz.
İaede ederseniz politakalarını tam bilmiyorum ama siparişinizi göndermeyip hesabınıza iade ederler Temu biraz açıkgözlü bir platform.
Yok hocam ben iki ürünü ekleyip siparişi verdim. Şimdi sadece o iki ürünü iptal edebilir miyim onu merak ediyorum. Başka bir konuda yapılır demişler fakat nasıl yapacağımı bulamadım. Ürünleri iptal et diyince hepsi iptal oluyor sanırsam.
Evet iptal edebilirsiniz. Hepsi iptal olmuyor, sizlere oradan ürün seçtiriyor. Ben yapmıştım.Yok hocam ben iki ürünü ekleyip siparişi verdim. Şimdi sadece o iki ürünü iptal edebilir miyim onu merak ediyorum. Başka bir konuda yapılır demişler fakat nasıl yapacağımı bulamadım. Ürünleri iptal et diyince hepsi iptal oluyor sanırsam.
Teşekkürler işe yaradı.Evet iptal edebilirsiniz. Hepsi iptal olmuyor, sizlere oradan ürün seçtiriyor. Ben yapmıştım.
Yiğidowski
Üstün
Sipariş verince iptal etmek için müşteri hizmetlerine bağlanıyor musunuz yoksa direkt uygulama üzerinden mi?
Sipariş verince iptal etmek için müşteri hizmetlerine bağlanıyor musunuz yoksa direkt uygulama üzerinden mi?
Uygulama üzerinden. Ürünleri iptal et tıklayın, size seçtiriyor.
spideysnoir
Üyecik
Evet iptal edebilirsiniz. Hepsi iptal olmuyor, sizlere oradan ürün seçtiriyor. Ben yapmıştım.
Hocam asil toplam uzerinden vergi aliyor ya site, iptal ettiğimiz urunun vergisini de geri alabiliyor muyuz peki yoksa sadece urunun kendi fiyatini mi iade ediyorlar?