Rehber Temu'da alt limit olmadan alışveriş yapma taktiği

İşe yarıyor. Bisiklet ışığı ve sele kılıfı aldım. Teşekkürler.

Vergi ödemiyor muyuz? Bir ürünle ilgili müşteri temsilcisi ile "iade" konusunda konuştum, vergiyi iade edebiliriz gibi bir şey söyledi. Sanki vergisiz alınacak gibi bir izlenim edindim.

Vergi ödemiyor muyuz? Bir ürünle ilgili müşteri temsilcisi ile "iade" konusunda konuştum, vergiyi iade edebiliriz gibi bir şey söyledi. Sanki vergisiz alınacak gibi bir izlenim edindim.

Not: Bu işlemler tamamen yasaldır. Alt limit saçmalığını kaldırmak herhangi bir suç teşkil etmez, ürüne ödemeniz gereken vergiyi/kargo ücreti (varsa) ödemiş oluyorsunuz.

Keycaps indirime girmiş başka satıcıda iptal ettim tekrar aldım üstüne bir de mouse pad aldım sıkıntı yok hala valla çok iyi oldu ya diğer türlü yanına ürün ekle vergisi artsın iptal etsen bile yanına eklediğini vergi yine yüksek kalıyordu tek ürüne nazaran @Toby Fox

Dosya Ekleri

• 68B2BA1C-D0F1-4B08-A1AC-F39E6830C110.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 171
  • CEBD5BE5-97DB-4DCF-84B6-D9D0E9235AF8.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 161

10 numara rehber Kaan kardeş ellerine sağlık adamsın.

Vergi ve kargo ücretleri (varsa) çekiliyor demişti Kaan kardeşimiz bende görünce hemen denedim ve evet çekti ve satın alımı yaptım tekrardan sağ olasın Kaan kardeş.

Son düzenleme:
arkadaşlar kredi ve indirim almak için kullandığınız bir taktik var mı müşteri temsilcisinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…