BirForumcuKişi
Üstün
Uygulamada giriş yapılmış olmalı. Onun dışında doğru.
Hocam sağ olun sayenizde durduk yere cebimden 500 lira çıktı
Uygulamada giriş yapılmış olmalı. Onun dışında doğru.
Vergi ödemiyor muyuz? Bir ürünle ilgili müşteri temsilcisi ile "iade" konusunda konuştum, vergiyi iade edebiliriz gibi bir şey söyledi. Sanki vergisiz alınacak gibi bir izlenim edindim.
Not: Bu işlemler tamamen yasaldır. Alt limit saçmalığını kaldırmak herhangi bir suç teşkil etmez, ürüne ödemeniz gereken vergiyi/kargo ücreti (varsa) ödemiş oluyorsunuz.
not: Bu işlemler tamamen yasaldır. Alt limit saçmalığını kaldırmak herhangi bir suç teşkil etmez, ürüne ödemeniz gereken vergiyi/kargo ücreti (varsa) ödemiş oluyorsunuz.
not 2: Alacağınız ürünleri önceden sepetinize eklemeyi unutmayın.
merhaba. Konuyu uzatmadan direkt olayı anlatayım isterseniz...
- öncelikle yapmanız gereken, bir adet telefondan Chromium tabanlı tarayıcıya girmek. Önerim Chrome.
- Tarayıcıyı açtıktan sonra arama çubuğuna Temu yazıp yanına bir adet ürün ismi yazın. Örneğin: "Temu LED".
- Ardından alışveriş kısmına geldiğinizde üst kısımda bu tür yazdığınız ürünler çıkacaktır. Herhangi birine basınız.
- Sizi uygulamaya yönlendirip indirim sayfası açılacaktır. Sayfa açıldıktan sonra sağdaki sepet butonuna tıklayın.
Sepet butonuna tıkladığınızda sizi sepete yönlendirecek, lakin burası normal bir sepet değil. Burada alt limit olmuyor. Ardından alttaki siparişi tamamla butonuna basınız, 670 TL alt limit olmadan ödeme kısmına gelebildiğinizi, sipariş verebileceğinizi göreceksiniz. Siparişler iptal edilmiyor ayrıca, herhangi bir risk mevcut değil.
Videolu örnek:
Vergi ödemiyor muyuz? Bir ürünle ilgili müşteri temsilcisi ile "iade" konusunda konuştum, vergiyi iade edebiliriz gibi bir şey söyledi. Sanki vergisiz alınacak gibi bir izlenim edindim.
Öğrenci olduğunu söyle. Ve tüm arkadaşlarıma burayı öneriyorum de.arkadaşlar kredi ve indirim almak için kullandığınız bir taktik var mı müşteri temsilcisinden?