Ziraat kart kullanınca dolar kuru komisyonu kesiyor. Kesmeyen bir banka var mı veya döviz ekstresi olarak değiştirsek komisyon ödüyor muyuz deneyen var mı? Ön ödemeli kartlarda sipariş iptal ediliyordu en son denemedim o yüzden.

Ziraat kart kullanınca dolar kuru komisyonu kesiyor. Kesmeyen bir banka var mı veya döviz ekstresi olarak değiştirsek komisyon ödüyor muyuz deneyen var mı? Ön ödemeli kartlarda sipariş iptal ediliyordu en son denemedim o yüzden.

Temu üzerindeki para birimi TL mi USD mi? Eğer USD ise TL'ye çevir. Yüksek ihtimal ondan kaynaklı komisyon kesiyor. Bende böyle bir problem yok.

Chrome ile deniyorum ama alışveriş kısmından temu linkine basınca bu siteye ulaşılamıyor diyor benim telefonda maalesef.
googleadservices bağlanmayı reddetti diyor.

@Toby Fox hoca bu taktikte neden Google Ads hatası veriyo çözemedim ya?
Ağ ayarlarından özel adguard DNS açıkmış benim telefonda. Sende de aynıdır. Onu kapalı yap.

@Toby Fox teşekkür ederim sonsuz Kaan. Temu özel indirim ile mekanik bir klavyeyi 77 liraya bana vermek istiyordu bense almak istemiyordum limit nedeniyle. Sayende toplam 124 liraya klavye gelecek.

Son düzenleme:
Merhaba, şu anda bu yöntemle bir şeyler sipariş versem ülkemizdeki yeni vergilendirme limitine takılır mıyım ürün gelene kadar? Bilgisi olan var mı?