Detaylar
Kim cevapladı?frissonitte
Uzman
onu nasıl o fiyata aldınız hocam?550 liraya Ajazz AJ159PRO aldım az önce çalışıyor hala![]()
Tuhoiisa
Üstün
200TL kredi + destekten aldığım %20 indirim + Temu'nun kendi %'lik indirimiyle bu kadara indi
Uygulama telefonunuzda yüklü olsun. İnstagram'da falan indirim reklamı denk gelirse tıklayın. O şekilde 700 TL'lik klavyeyi 120 TL'ye aldım. Bugün de kupon verdi süreli, 2 adet ürün seçtim. Sonra vazgeçtim geri çıktım sepetten. Vazgeçtiğim için ek indirim verdi. Çok bakmadım, karşıma direkt ilk sıralarda bu fare çıktı. Ekledim sepete. Temu baya indirim, kupon falan yapıyor kendine bağlamak için.
klamontecarlo
Uzman
2 tane magegee marka %60 boyutunda Red Switch barındıran klavye ve bir tane jelloo marka akıllı saati 3 ayrı telefondan 150 liraya aldım
.
2 tane magegee marka %60 boyutunda red Switch barındıran klavye ve bir tane jelloo marka akıllı saati 3 ayrı telefondan 150 liraya aldım.
Hocam nasıl yaptınız Temu uygulamasını sık sık bakıyorum hiç bana böyle şeyler denk gelmiyor gelmesi için ekstra bir şey mi yapmak lazım?
Yeni hesap açacaksın ve temu klavye reklamı görürsen tıklayacaksın. Uygulamada açılınca indirim veriyor. İlk sipariş indirimini %90 yapıyor.Hocam nasıl yaptınız Temu uygulamasını sık sık bakıyorum hiç bana böyle şeyler denk gelmiyor gelmesi için ekstra bir şey mi yapmak lazım?
frissonitte
Uzman
Hocam bu dediğinizi denedim defalarca, olmuyor. İndirim falan vermiyor.Yeni hesap açacaksın ve temu klavye reklamı görürsen tıklayacaksın. Uygulamada açılınca indirim veriyor. İlk sipariş indirimini %90 yapıyor.
Yeni hesap açacaksın ve Temu klavye reklamı görürsen tıklayacaksın. Uygulamada açılınca indirim veriyor. İlk sipariş indirimini %90 yapıyor.
Bayağı uğraştırıcı gibi sağ ol aga yine de.
- Makaleler
- 1
Bugün aldım ve çalışıyor.