naruto Başarılı Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 20 Kasım 2024 #1 Alışveriş yaptığımızda gümrük vergisi çıkıyor mu? Kapıda para vermek zorunda mı kalıyorum yoksa hepsi hesaplanıp online mı ödüyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Alışveriş yaptığımızda gümrük vergisi çıkıyor mu? Kapıda para vermek zorunda mı kalıyorum yoksa hepsi hesaplanıp online mı ödüyorum?
Çözüm Kedicik 20 Kasım 2024 naruto dedi: Alışveriş yaptığımızda gümrük vergisi çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, vergi ödüyorsunuz. Ödeme ekranında ödemeniz gereken bütün ücret gözüküyor vergiyle beraber. Başka da bir ücret ödemiyorsunuz bunun dışında.
naruto dedi: Alışveriş yaptığımızda gümrük vergisi çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, vergi ödüyorsunuz. Ödeme ekranında ödemeniz gereken bütün ücret gözüküyor vergiyle beraber. Başka da bir ücret ödemiyorsunuz bunun dışında.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 20 Kasım 2024 #2 naruto dedi: Alışveriş yaptığımızda gümrük vergisi çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, vergi ödüyorsunuz. Ödeme ekranında ödemeniz gereken bütün ücret gözüküyor vergiyle beraber. Başka da bir ücret ödemiyorsunuz bunun dışında. Artı 1 Eksi Çözüm
naruto dedi: Alışveriş yaptığımızda gümrük vergisi çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, vergi ödüyorsunuz. Ödeme ekranında ödemeniz gereken bütün ücret gözüküyor vergiyle beraber. Başka da bir ücret ödemiyorsunuz bunun dışında.
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.998 Yer Plant Dingolfing, Almanya 20 Kasım 2024 #3 Kapıda ödeme yok. Başlık düzenlenmiş sanırım pek alakası yok gibi çünkü konu ile. Artı 0 Eksi