cleanris

Uzman
Merhaba, alt tarafa eklediğim 3 ürünü almak istiyorum. Temu'dan daha önce ürün almadım, alanlarında yorumlarına baktığımda genelde "ürün minyatür geldi, ürünüm gelmedi" gibi yorumlar var.

Alacağım ürünler minyatür gibi gelecek şekilde değil fakat bu kadar yorum görünce şüphe duyuyor insan ve ek olarak 1 Nisan olayı işleme geçti mi?

Alacağım ürünler;
  1. Anahtarlık (Link uzunluktan ötürü gözükmüyordu, kısaltma kullandım.)
  2. Omuz Çantası
  3. Matara Çantası
Aldığım ürünler ne kadar server değerinde olmasa da havadan sudan gelen bir parayı harcamıyorum, emeklerim sonucu elde ettiğim bir para olduğu için içimdeki şüphe duygusunu yenmek istiyorum.

Bu ürünleri benim için sizlerde inceler misiniz? Minyatür çanta veya çanta diye çanta kolu gelir mi? Anahtarlık çok mu dandiktir, ve en önemlisi gelir mi? Gümrükte sorun yaşar mıyım? Daha önce yurt dışı alışverişi yapmadım. Bilgi sahibi değilim kısacası, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba, alt tarafa eklediğim 3 ürünü almak istiyorum. Temu'dan daha önce ürün almadım, alanlarında yorumlarına baktığımda genelde "ürün minyatür geldi, ürünüm gelmedi" gibi yorumlar var.

Alacağım ürünler minyatür gibi gelecek şekilde değil fakat bu kadar yorum görünce şüphe duyuyor insan ve ek olarak 1 Nisan olayı işleme geçti mi?

Alacağım ürünler;
  1. Anahtarlık (link uzunluktan ötürü gözükmüyordu, kısaltma kullandım.)
  2. Omuz Çantası
  3. Matara Çantası
Aldığım ürünler ne kadar server değerinde olmasa da havadan sudan gelen bir parayı harcamıyorum, emeklerim sonucu elde ettiğim bir para olduğu için içimdeki şüphe duygusunu yenmek istiyorum.

Bu ürünleri benim için sizlerde inceler misiniz? Minyatür çanta veya çanta diye çanta kolu gelir mi? Anahtarlık çok mu dandiktir, ve en önemlisi gelir mi? Gümrükte sorun yaşar mıyım? Daha önce yurt dışı alışverişi yapmadım. Bilgi sahibi değilim kısacası, bilgilendirirseniz çok sevinirim.

1 Nisan olayı yalan oldu. AliExpress ve Temu'dan ürün sipariş ettim. Sorunsuz şekilde geçti. (açıklamayı ve müşteri yorumlarını okursanız sorun yaşamazsınız. Bu zamana kadar hiçbir minyatür ürün gelmedi Temu'dan.)

1 Nisan olayı yalan oldu. AliExpress ve Temu'dan ürün sipariş ettim. Sorunsuz şekilde geçti. (açıklamayı ve müşteri yorumlarını okursanız sorun yaşamazsınız. Bu zamana kadar hiçbir minyatür ürün gelmedi Temu'dan.)
Anahtarlıkta Türkiye den bir yorum gözükmüyor, matara çantası içinse yorum yerine sadece yıldız var. Son olarak omuz çantası içinse bir tane Türk yorum var ve oda olumlu. Sizden ricam, birde siz bakıp inceler misiniz? İncelemek istemezseniz ise sorun yok, daha önceden alışveriş yaptığınız için, en azından nasıl gelecekleri hakkında bilgi sahibisinizdir diye incelemenizi istedim.

Ürünlerde iğrenç koku gibi sorunlar olabiliyormuş bir de ödeyeceğiniz vergi fazla.

Matara çantasını iptal ettim, anahtarlık ve omuz çantasınız aldım. Vergisiyle birlikte 330 TL ediyor. Sipariş verdim, eğer kullanılmayacak gibi olursa iade etmeyi denerim. En kötü ihtimalle yurt dışı alışveriş deneyimimin sonuna gelirim. Umudum ürünlerin sağlam ve güzel gelmesi.