Temu'dan Aula F75 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QetLuin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    temu
Benim EK871 GTR da 1900 batarya var ona rağmen RGB kapalıyken 10 günü rahat çıkarıyor. Seninki çok daha uzun olur.

Reis sana bşey diyeceğim herkese daha doğrusu garip olacak ama klavye selam veriyor mu ışıkla açılırken bir şeyler yapıyordu.

710 liraya sipariş ettim, eğer alacaksanız müşteri hizmetlerinden %20 kupon ve 110 kredi isteyip alın, çok ucuza denk geliyor.

710 liraya sipariş ettim, eğer alacaksanız müşteri hizmetlerinden %20 kupon ve 110 kredi isteyip alın, çok ucuza denk geliyor.

Gerçektenmi nasıl yapabilirim bir rehberde görmüştüm fakat hesabım yeni vermedi bir kere daha deneyim olmadı bir tanıdık var onunki eski ne desek verebilir acaba.

Gerçektenmi nasıl yapabilirim bir rehberde görmüştüm fakat hesabım yeni vermedi bir kere daha deneyim olmadı bir tanıdık var onunki eski ne desek verebilir acaba.

Müşteri hizmetlerini biraz zorbala bahsettiğim kupon ve kredi hakkında, bir süre sonra bıkıp veriyorlar.

Aldım Allah'a şükür yardımcı olan herkese teşekkürler tke onu almadım almışken alayim dedim hepsi sorunsuz gelirse herkese tavsiye ederim başka üründe aldım bakalım nasıl gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…