sawyerford
Üstün
Ben şu an İngilizce klavyeden yazıyorum 6 senedir de TR klavye kullanmadım ve gördüğün üzere Türkçe harfleri yazabiliyorum çünkü yerleri ezberimde.Düşünüyorum yani mesela Ğ, Ü, Ş, I, Ö, Ç, yazamadan nasıl olur garip.
Ben şu an İngilizce klavyeden yazıyorum 6 senedir de TR klavye kullanmadım ve gördüğün üzere Türkçe harfleri yazabiliyorum çünkü yerleri ezberimde.Düşünüyorum yani mesela Ğ, Ü, Ş, I, Ö, Ç, yazamadan nasıl olur garip.
2 tane aldım kablolu, BT ve 2.4 GHz kullanabiliyorsun.
Düşünüyorum yani mesela Ğ, Ü, Ş, I, Ö, Ç, yazamadan nasıl olur garip.
Ben şu an İngilizce klavyeden yazıyorum 6 senedir de TR klavye kullanmadım ve gördüğün üzere Türkçe harfleri yazabiliyorum çünkü yerleri ezberimde.
Tamam kablolu da kullanabiliyorsun.
Makrolar var.Nasıl yani Türkçe harflerin kısayolları var mı? Mesela alt gr tıklayıp 2'ye 3'e basmak gibi kısa yol var mı?
Hayır dostum. İngilizce klavyedeki küçüktür işareti ''ö'' harfine basıyor mesela. ] işareti de ''ü'' harfine. Klavyende tuş eksik olmuyor sadece ö, ç, ü yerine başka semboller oluyor orada onların yerini de biliyorsun zaten refleks olarak.Nasıl yani Türkçe harflerin kısayolları var mı? Mesela alt gr tıklayıp 2'ye 3'e basmak gibi kısa yol var mı?
Nasıl yani Türkçe harflerin kısayolları var mı? Mesela alt gr tıklayıp 2'ye 3'e basmak gibi kısa yol var mı?
Hayır dostum. İngilizce klavyedeki küçüktür işareti "ö" harfine basıyor mesela.] işareti de "ü" harfine. Klavyende tuş eksik olmuyor sadece Ö, Ç, ü yerine başka semboller oluyor orada.
Bu klavye kaç yıl götürür temiz kullanımda pilide mesela günlük kullanımda RGB açık 18 19 saat götürse yeterli 12 saatte olur.