KeremKutayK

Uzman
Arkadaşlar uygun gördüm klavyeyi hem membran hem %60. Mekanik klavyeleri artık sevmediğim için bu ürünü almayı düşünüyorum. Haa bu alınmaz şunu al diyecekseniz de 600-900 TL arasında öneri sunun ama bayağı hoş geldi klavye gözüme.

https://www.temu.com/search_result.html?search_key=klavye magegee&search_method=user&refer_page_el_sn=200010&srch_enter_source=top_search_entrance_10005&refer_page_name=home&refer_page_id=10005_1746887586044_gckio1l6wa&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=16wyn3hqru&filter_items=1:1&is_back=1

Klavyenin sessizliği, basma hissiyatı bence diğer membranlara göre çok güzel. Tek eksiği farklı bir kablo bağlayamıyorsun. Aynı klavyeyi Temu'dan bedavaya almıştım :D

Nasıl bedava ya onlar sahte değil mi? Her neyse vergiyle 1K ya denk geliyor. Alınır mı? Yoksa başka klavye mi alayım? Alacaksam nasıl bir şey alayım? Bir tane mousepadle birlikte alacağım için ikisini birlikte alacağım bu yüzden Temu'dan almayı düşünüyorum.

Nasıl bedava ya onlar sahte değil mi? Her neyse vergiyle 1K ya denk geliyor. Alınır mı? Yoksa başka klavye mi alayım? Alacaksam nasıl bir şey alayım? Bir tane mousepadle birlikte alacağım için ikisini birlikte alacağım bu yüzden Temu'dan almayı düşünüyorum.

Bir tek beni şey endişelendiriyor. Millet incelemelere göre hep beyaz almış şu anki uygunlar arasında düz yok ya mavi - beyaz var ya siyah-gri var. Mavi - beyazı alacağım gözüme bayağı hoş gözüktü özellikle işime gelir geceleri oyun oynadığım için sessiz klavye.

Hocam hevesinizi kırmak istemem ancak bu ürünlerin nasıl ve ne şekilde üretildiği, plastik kalitesinin nasıl olduğu hatta cilde uzun/kısa vadede zarar verip vermediği dahi bilinmiyor. Almanızı tavsiye etmiyorum ancak alacağım diyorsanız da sizin tercihiniz, zorlayamam.

Hocam hevesinizi kırmak istemem ancak bu ürünlerin nasıl ve ne şekilde üretildiği, plastik kalitesinin nasıl olduğu hatta cilde uzun/kısa vadede zarar verip vermediği dahi bilinmiyor. Almanızı tavsiye etmiyorum ancak alacağım diyorsanız da sizin tercihiniz, zorlayamam.

Ben yorumlara bakıyorum yorumlarda bayağı sevilmiş. Sesi bir mekanik klavye gibi ama membran. Yani binlerce insan eşek değil ya bilerek böyle bir şey yazmaz.

Bir tek beni şey endişelendiriyor. Millet incelemelere göre hep beyaz almış şu anki uygunlar arasında düz yok ya mavi - beyaz var ya siyah-gri var. Mavi - beyazı alacağım gözüme bayağı hoş gözüktü özellikle işime gelir geceleri oyun oynadığım için sessiz klavye.
Bende inanmıyordum onlara. Nasıl aldığımı da hatırlamıyorum uzun süre önce almıştım. beyaz şu an revaçta diye en çok beyaz vardır. Benimki de beyazdı.