Geçen yaz, her gün 3-4 saat güneş altındaydım, 45 derecede. Neden bilmiyorum ama güneş kremi kullanmak hiç aklıma gelmedi. Güneş gören kısımlarım inanılmaz kararmış durumda ve bir türlü açılmıyor. Tişörtü çıkarınca, dirseğimin altı esmer; inşaat işçisi gibi, üst kısmıysa bembeyaz kalmış. Çok ama çok garip duruyor, arada fazlasıyla fark var. Bunu nasıl açabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Kimyasal madde kullanman lazim. Eczaneneden gunes yaniklari ve kararmalar icin kremler var. Onlardan alip, gunese gunes kremiyle cikacaksin. Hiperpigmentasyon olusmus sanirim. Surec uzun surecek gibi duruyor.
Öneriniz var mıdır?Kimyasal madde kullanman lazim. Eczaneneden gunes yaniklari ve kararmalar icin kremler var. Onlardan alip, gunese gunes kremiyle cikacaksin. Hiperpigmentasyon olusmus sanirim. Surec uzun surecek gibi duruyor.
Bunu düşünüyorum.
- Makaleler
- 3
Amele yanığı diyoruz biz onlara
Benim bildiğim o bölgeleri güneşten korursan kendi kendine geçiyor bir süre sonra.
Hocam yukarıdaki ürün bence iyi, yorumlar baya ikna edici. Bir arkadaşım daha kullanmıştı ancak ne kadar işe yaradı bilmiyorum. Bazı insanlar yoğurt sürüyor bu arada, bence cildini akışkanlık olarak rahatsız edebilir ancak küçük bir kısımda deneyebilirsiniz.
- Makaleler
- 23
Eczacıya sorman daha iyi olur.
Askerde yanan kollarım ve boğazımın teni 3 yılda anca açıldı.
ürün kullandınız mı?Askerde yanan kollarım ve boğazımın teni 3 yılda anca açıldı.
Hayır.