Shot-001923.webp

Seceneklerde mevcut.

Mesaj altında 3 tane gözükmüyor mu en fazla? İfade kullanırken çıkan kısım için herkesin görebileceği bir bildiri yayınlandı zaten. Nasıl kullanıldığı yeterince açık bir dille anlatılmış.

Ben mesela "beğenmeme" emojisini gizledim. Öneri açmadan önce biraz gezinsek veya bununla alakalı konulara baksak her şey süper olurdu bence.

Gizlendiği zaman böyle bir ok geliyor:

1710373479848.webp

Öneri açmadan önce biraz gezinsek veya bununla alakalı konulara baksak her şey süper olurdu bence.
Zekaniza hayran kaldim cidden, ayrica konu basligini duzenleyen moderatore de saygilar.

Ben dedim ki; ifade slotundan gizledigimiz emojiler tepkilerde de görünmesin.

Zekaniza hayran kaldim cidden, ayrica konu basligini duzenleyen moderatore de saygilar.

Diğer arkadaşlar da aynı benim dediklerimi demişler. Bence siz biraz oluşturduğunuz önerinin "anlaşılabilirliğini" artırsanız güzel olur muş.

Ayrıca, eleştiriye "zekanıza hayran kaldım" diyerek cevap vemeniz de hiç olmamış. Hemen linç edecek yer arıyorsunuz sanki?

Sanmıyorum. Aksine "biraz daha gezinip konu acsak super olur" demeniz hiç hos olmamis.

Neyse, kirdiysam ozur dilerim.

Yok hocam estağfurullah. Dün emojiler gelince ve siz böyle bir konu oluşturunca, ben de diğer üyeler gibi anladım. Zaten cümlemde de öyle abartılı bir şey demedim, sadece eleştiri yaptım.

Ya ben yanlış anladım, ya da konu tam anlaşılır değil. Yoksa sorun yok.

Son düzenleme:

Önceki başlık "Emoji gizleme gelebilir" şeklindeymiş ve konu içeriğinize bakılarak önüne çoklu kelimesi eklenmiş. İstediğinizi uygun bir dille belirtseniz ve uygun bir başlıkla açsanız zaten insanlarda karmaşa olmayacak. Düzgün bir başlık ve içerik önerisinde bulunun, düzenleyeyim.