Detaylar
Kim cevapladı?Emojiler asiri komik ve gereksiz. Eger boyle bir sey gelirse kesinlikle kullanacagim, gordugum en sacma yenilik.
Son düzenleme:
Basligi; "tepki gizleme ozelligi gelebilir" seklinde degistirebilirsiniz.Düzgün bir başlık ve içerik önerisinde bulunun, düzenleyeyim.
Mesaji da; "tepkilerdeki emojilerin görünürlüğünü ozellestirebilmeliyiz" seklinde degistirebilirsiniz. Daha açıklayıcı olabilir bu sekilde.
Son gelen emojiler iyice gereksiz zaten. Forum Pinterest'e döndü.Emojiler aşırı komik ve gereksiz. Eger boyle bir şey gelirse kesinlikle kullanacagim.
Bir emoji benden gizleniyorsa benim mesajlarıma atılan emojilerden de kaldırılmalı. Bu sadece yeni gelenler için geçerli olabilir default emojilere laf yok da forumda bazı yeniliklerin gereksiz olduğu görünüyor. Technopat böyle büyümedi Techolay da böyle büyümez.
Basligi; "tepki gizleme ozelligi gelebilir" seklinde degistirebilirsiniz.
Mesaji da; "tepkilerdeki emojilerin görünürlüğünü ozellestirebilmeliyiz" seklinde degistirebilirsiniz. Daha açıklayıcı olabilir bu sekilde.
Son gelen emojiler iyice gereksiz zaten. Forum Pinterest'e döndü.
Su emojiler arasinda ifade ettikleri anlam bakimindan hicbir fark yok:
Kalp ve düşündürücü her seye yetiyordu. Emoji çeşitliliği konusunda Türkiye gibiyiz, her turden emoji var. Yakinda kurukafa da gelir tam olur.Su emojilerin arasinda ifade ettikleri anlam bakimindan hiçbir farklari yok:
Eki Görüntüle 26243
Eki Görüntüle 26244
Eki Görüntüle 26246
Eki Görüntüle 26245
Yorum yok emojisi dışındaki tüm emojiler (yeni getirilen) gereksiz. Yorum yok yerine de düşündürücü yeterli olabiliyor. Hatta kalp kaldırılıp yerine yorum yok konabilir. Gerçi çoğunluk bunu gereksiz bulmadığı için bir şey diyemeyiz demokrasi sonuçta.
Toksik tepkiler gelmeyecek, hayali konularda eleştiri yapacaksanız sizi bu kategoride görmesek daha iyi, daha farklı bir kategoriye gitmeniz gerekebilir. Bunu genele söylüyorum.
Yeni tepkiler gayet iyi. İstemediklerinizi gizleyebilirsiniz. Daha farklı filtreleme istekleri gelirse onları da hayata geçiririz ama önce önerinizi düzgün açmayı öğrenin.
Yeni tepkiler gayet iyi. İstemediklerinizi gizleyebilirsiniz. Daha farklı filtreleme istekleri gelirse onları da hayata geçiririz ama önce önerinizi düzgün açmayı öğrenin.
Saka falan mi? Once bunu deyip sonra “once onerilerinizi duzgun acmagi ogrenin” yaziyorsunuz, bu foruma cok ugramam ancak yonetimin tavri bu sekildeyse vay forumun haline. Emojler neden daha iyi peki? Neredeyse hepsi birbirinin aynisi.
Suraya Begen ile Bravo da eklenir.Su emojiler arasinda ifade ettikleri anlam bakimindan hicbir fark yok:
Eki Görüntüle 26243
Eki Görüntüle 26244
Eki Görüntüle 26246
Eki Görüntüle 26245
Kullanıcıların seçtiği emojiler geldi, eğer yeni emojilerin gelmesini istemeyen kişiler çoğunlukta olsaydı emoji seçerken bunu dile getirip yeni emoji getirme işini rafa kaldırtırlardı.Emojler neden daha iyi peki? Neredeyse hepsi birbirinin aynisi.
Ama yeni emojiler gelmesini isteyen kişiler çoğunluktaymış demek ki.
Siz lüzumsuz bir tavırla ateş tutmaya geldiğiniz için tepkiniz normal. Yeni tepkiler bir günde gündeme gelen bir konu değil, uzun süredir istenen ve nihayet hayata geçirilen bir yenilik.Saka falan mi? Once bunu deyip sonra “once onerilerinizi duzgun acmagi ogrenin” yaziyorsunuz, bu foruma cok ugramam ancak yonetimin tavri bu sekildeyse vay forumun haline. Emojler neden daha iyi peki? Neredeyse hepsi birbirinin aynisi.
Burada yaptığınız şey "ben istemiyorum, onlar da buna uysun" gibi çocukça bir tavır sergilemek. Bunun yerine "yeni tepkileri seven yüzlerce üye var ama ben istemiyorum, o hâlde kendi istemediğim tepkileri gizleyeyim" diyebilirsiniz.
Öneriyi açan üyeye de başka bir konuda ben öneri açmasını söyledim ama kendini düzgün ifade etmemiş olduğu için ki bu konuda bile moderasyonu suçluyor, şu an öneri konusu amacından sapmış durumda.
Durum bundan ibaret. Berbat bir yönetim, Techolay battı ve buna benzer tüm hayali durumlar gerçek değil. Her gün üzerine koyarak büyümemize devam ediyoruz ve üyelerimizin istediklerini de onlara sağlamaya devam edeceğiz. Düzgün bir tavır takındığınız sürece bu sizin için de geçerli, kendinizi izole etmeyin.
İyi Sosyaller dileriz.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-