Nathenneil

Becerikli
Merhaba,

Tepki süresi minimum olan mavi switch siyah renkli %100 klavye arıyorum. Bütçede sorun yok, eğer alınmaya değerse alacağım. FPS oyunları oynuyorum. Şu anki klavyem G213, geç tepki veriyor ve bazı tuşları basmamaya başladı. Lütfen gerekli öneriyi yaparsanız sevinirim. Bilek desteği de olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam değerse bütçe sorun değil mavi Switch mekanik hassas tuş basımı olsa yeterli Katarina gibi şampiyonlar oynuyorum LoL de çok hızlı tuşlara basmam gerekiyor.

Hocam değerse bütçe sorun değil mavi Switch mekanik hassas tuş basımı olsa yeterli Katarina gibi şampiyonlar oynuyorum LoL de çok hızlı tuşlara basmam gerekiyor.

O zaman manyetik almanız lazım. Bütçeniz sorun değil diyorsunuz ama ben gene de orta ve pahalı olacak şekilde modeller atacağım.

Pahalı:

Orta:

Pahalı kategorisindeki en iyi klavye Slice75, Orta kategorisinde ise RT80.

%100 olarak bu var.

Mavi Switch, red Switch dediğiniz Switch türleri artık alt segment modellerde kullanılıyor. Anladığım şey sesli bir klavye istiyorsunuz.

Son düzenleme:
O zaman manyetik almanız lazım. Bütçeniz sorun değil diyorsunuz ama ben gene de orta ve pahalı olacak şekilde modeller atacağım.

Pahalı:

Orta:

Pahalı kategorisindeki en iyi klavye slice75, orta kategorisinde ise RT80.

%100 olarak bu var.

Mavi Switch, red Switch dediğiniz Switch türleri artık alt segment modellerde kullanılıyor. Anladığım şey sesli bir klavye istiyorsunuz.

Peki hocam buradan hangisini önerirsiniz gerek ses gerek hassasiyet açısından seri combo vs. için biraz mavi Switch gibi sesleri de seviyorum ama tepki süresi çok önemli tabii.

Pahalı:

Orta:

Pahalı kategorisindeki en iyi klavye slice75, orta kategorisinde ise RT80.

%100 olarak bu var.

Tabii sadece Full oyun için değil normal kullanım içinde olması önemli sanırım manyetikler sadece oyun odaklı diye biliyorum o kadar bağımlı değilim oyunda tepki süresi güzel olan normal kullanımda da iyi hissettiren sesi blue Switch gibi veya Green Switch gibi %100 olursa güzel olur bir klavye arıyorum manyetik illa şart mı hocam bu konuyu fazla anlamıyorum da.

Son düzenleme:
Tabii sadece Full oyun için değil normal kullanım içinde olması önemli sanırım manyetikler sadece oyun odaklı diye biliyorum o kadar bağımlı değilim oyunda tepki süresi güzel olan normal kullanımda da iyi hissettiren sesi blue Switch gibi veya Green Switch gibi %100 olursa güzel olur bir klavye arıyorum manyetik illa şart mı hocam bu konuyu fazla anlamıyorum da.

Alabileceğin en iyi klavyelerden. Çoğu manyetik Klavye'yi affetmeyecek seviyede. Öyle bir anlattın ki sabah akşam giriyorsun sandım 😄. %100 olarak İF99 olabilir ama ND75 çok çok daha iyi bir klavye.

Manyetikler sadece oyun odaklı diye biliyorum

Yani. Çok öyle denemez. Ama gündelik olarak mekanikler daha iyi. Manyetiklerde hissiyat diye bir şey yok.

Son düzenleme:

Alabileceğin en iyi klavyelerden. Çoğu manyetik Klavye'yi affetmeyecek seviyede. Öyle bir anlattın ki sabah akşam giriyorsun sandım 😄. %100 olarak IF99 olabilir ama ND75 çok çok daha iyi bir klavye.

Yani. Çok öyle denemez. Ama gündelik olarak mekanikler daha iyi. Manyetiklerde hissiyat diye bir şey yok.

Bu nasıl hocam sanırım hot swap özelliği de var cheery blue Switch alıp takarım buna ne diyorsunuz önerir misiniz?