SF26

Üstün
Bu liste arkadaşıma ait, kendisi 190K sıralama yaptı. Matematik ve fizik dışı her şeye ilgisi olan birisi.
SS'de yok ama listede GTU Çevre Mühendisliği de mevcut, GTU deyince de @mr.esat senden bir yorum almak iyi olur usta.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-02 134828.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-02 134828.webp
    72 KB · Görüntüleme: 191
Siz direkt kapanış sırasına göre yapmışsınız. Listeye bakılırsa ya Çevre gelecek ya da Biyoloji gelecek. Aralarında hangisini daha fazla okumaya gönüllüyse en azından araya sıkıştırmadan art arda yazın.

Siz direkt kapanış sırasına göre yapmışsınız. Listeye bakılırsa ya Çevre gelecek ya da Biyoloji gelecek. Aralarında hangisini daha fazla okumaya gönüllüyse en azından araya sıkıştırmadan art arda yazın.
Ben değil arkadaşımın listesi bu, kapattığı sıralamaya göre gitmiş.
Bu seneki netlerini sıralama motorlarına girdiğimizde 165-170K civarında gözüküyor, bu yüzden %30 altı ve üstü sıralamalardan baktık.

Bu liste arkadaşıma ait, kendisi 190K sıralama yaptı. Matematik ve fizik dışı her şeye ilgisi olan birisi.
SS'de yok ama listede GTU Çevre Mühendisliği de mevcut, GTU deyince de @mr.esat senden bir yorum almak iyi olur usta.
Ben araştırmadım çevre mühendisliğini ama Cerrahpaşa'dan iyi olacağı kânatindeyim.