Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2024 #1 Tercihi yapıp onayladıktan sonra tercih kağıdını çıkartmamız şart mı? Çıkartmasak sorun olur mu? Ve orada ki kontrol saati eski olursa sorun olur mu? Teşekkür ederim.
Tercihi yapıp onayladıktan sonra tercih kağıdını çıkartmamız şart mı? Çıkartmasak sorun olur mu? Ve orada ki kontrol saati eski olursa sorun olur mu? Teşekkür ederim.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 1 Ağustos 2024 #2 Yiğidowski dedi: Tercihi yapıp onayladıktan sonra tercih kağıdını çıkartmamız şart mı? Çıkartmasak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Çıkartmak yerine PDF olarak indirebilirsin. Sorun olursa daha sonra çıkartırsın.
Yiğidowski dedi: Tercihi yapıp onayladıktan sonra tercih kağıdını çıkartmamız şart mı? Çıkartmasak sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Çıkartmak yerine PDF olarak indirebilirsin. Sorun olursa daha sonra çıkartırsın.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.048 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.332 1 Ağustos 2024 #3 6 yıl sonra bile orada durduğunu düşünürsek muhtemelen hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Ben zamanında yapmamıştım.
6 yıl sonra bile orada durduğunu düşünürsek muhtemelen hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Ben zamanında yapmamıştım.
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.004 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2024 #4 Teşekkürler. Herhangi bir sorun olursa itiraz için gerekli falan yazıyor da ondan sordum. 6737 dedi: Çıkartmak yerine PDF olarak indirebilirsin. Sorun olursa daha sonra çıkartırsın. Genişletmek için tıkla... PDF olarak nasıl indirebilirim? Yazdır seçeneği çıkıyor. Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
Teşekkürler. Herhangi bir sorun olursa itiraz için gerekli falan yazıyor da ondan sordum. 6737 dedi: Çıkartmak yerine PDF olarak indirebilirsin. Sorun olursa daha sonra çıkartırsın. Genişletmek için tıkla... PDF olarak nasıl indirebilirim? Yazdır seçeneği çıkıyor.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 1 Ağustos 2024 #5 Yiğidowski dedi: PDF olarak nasıl indirebilirim? Yazdır seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Chrome üzerinden Yazdır'a tıkladıktan sonra hedef kısmında PDF olarak kaydet çıkıyor. Daha sonra dosyayı kaydedebilirsiniz.
Yiğidowski dedi: PDF olarak nasıl indirebilirim? Yazdır seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Chrome üzerinden Yazdır'a tıkladıktan sonra hedef kısmında PDF olarak kaydet çıkıyor. Daha sonra dosyayı kaydedebilirsiniz.