OnePC

Uzman
531k sıralama yaptım. Bu sene Mimarlık gelmiyor biliyorum ama deprem bölgesinde yaşıyorum ve yine şansımı denemeli miyim? Yazabilir miyim Mimarlık? 250k baraj sıralaması çünkü. Gelmezse OBP falan kırılmaz değil mi?

Peki baraj sıralamasının altında olduğum halde yerleşme imkanım var mıdır?
Bilgim yoktur. Sadece mühendislik fakültelerinin 300K üstünü almadığını biliyorum.

Not: Tercih ekranından baktığımda 250K üstü mimarlığa yerleşemiyormuş. Ek 144 kuralı geçerli.

Son düzenleme:
Mimarlık iş konusunda sıkıntılı. Dayım mimarlık mezunu. Başta iş bulmak gerçekten zordu. 3-4 sene başka yerlerde çalıştı. Şu an kendi ofisini açtı. Daha rahat ve kat kat fazla kazanıyor. Ama şu an mimarlık okunur mu? Bence hayır.

Mimarlık iş konusunda sıkıntılı. Dayım mimarlık mezunu. Başta iş bulmak gerçekten zordu. 3-4 sene başka yerlerde çalıştı. Şu an kendi ofisini açtı. Daha rahat ve kat kat fazla kazanıyor. Ama şu an mimarlık okunur mu? Bence hayır.

Zaten sıralamanızdan dolayı da boşta kontenjan kalsa bile alınmazsınız.

Bende aynı dayınız gibi düşünüyorum. Birkaç sene tecrğbe ve deneyim amaçlı başka firmalarda çalışmak istiyorum sonra kendi ofisimi açmak istiyorum.

Zaten sıralamanızdan dolayı da boşta kontenjan kalsa bile alınmazsınız.
Mezuna kaldım zaten hocam.

531k sıralama yaptım. Bu sene Mimarlık gelmiyor biliyorum ama deprem bölgesinde yaşıyorum ve yine şansımı denemeli miyim? Yazabilir miyim Mimarlık? 250k baraj sıralaması çünkü. Gelmezse OBP falan kırılmaz değil mi?
Mimarlık demek işsizlik demek, mimarlık okumak yerine hiç okuma daha iyi.