Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Üniversiteye yerleşmediğin sürece OBP kırılmaz.
OnePC
Uzman
Peki baraj sıralamasının altında olduğum halde yerleşme imkanım var mıdır?
İtachi Uchiha
Yetkin
Bilgim yoktur. Sadece mühendislik fakültelerinin 300K üstünü almadığını biliyorum.Peki baraj sıralamasının altında olduğum halde yerleşme imkanım var mıdır?
Not: Tercih ekranından baktığımda 250K üstü mimarlığa yerleşemiyormuş. Ek 144 kuralı geçerli.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 50
Giremezsin, isterse 50 kontenjan boşluğu olsun. Mimarlık da zaten okunmaz, sıralaman yetse de okuma; potansiyel işsizlik mesleği.
Syntax
Üstün
Mimarlık iş konusunda sıkıntılı. Dayım mimarlık mezunu. Başta iş bulmak gerçekten zordu. 3-4 sene başka yerlerde çalıştı. Şu an kendi ofisini açtı. Daha rahat ve kat kat fazla kazanıyor. Ama şu an mimarlık okunur mu? Bence hayır.
Zaten sıralamanızdan dolayı da boşta kontenjan kalsa bile alınmazsınız.
Mimarlık iş konusunda sıkıntılı. Dayım mimarlık mezunu. Başta iş bulmak gerçekten zordu. 3-4 sene başka yerlerde çalıştı. Şu an kendi ofisini açtı. Daha rahat ve kat kat fazla kazanıyor. Ama şu an mimarlık okunur mu? Bence hayır.
Zaten sıralamanızdan dolayı da boşta kontenjan kalsa bile alınmazsınız.
OnePC
Uzman
Bende aynı dayınız gibi düşünüyorum. Birkaç sene tecrğbe ve deneyim amaçlı başka firmalarda çalışmak istiyorum sonra kendi ofisimi açmak istiyorum.Mimarlık iş konusunda sıkıntılı. Dayım mimarlık mezunu. Başta iş bulmak gerçekten zordu. 3-4 sene başka yerlerde çalıştı. Şu an kendi ofisini açtı. Daha rahat ve kat kat fazla kazanıyor. Ama şu an mimarlık okunur mu? Bence hayır.
Mezuna kaldım zaten hocam.Zaten sıralamanızdan dolayı da boşta kontenjan kalsa bile alınmazsınız.
Thanos
Üstün
Mimarlık demek işsizlik demek, mimarlık okumak yerine hiç okuma daha iyi.531k sıralama yaptım. Bu sene Mimarlık gelmiyor biliyorum ama deprem bölgesinde yaşıyorum ve yine şansımı denemeli miyim? Yazabilir miyim Mimarlık? 250k baraj sıralaması çünkü. Gelmezse OBP falan kırılmaz değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet