Detaylar
Kim cevapladı?Kalitesine bağlı olarak çalışsada çalışmasada kuruyacaktır.Fanlarını çalıştırmayan laptopta termal macun kuruması daha çabuk mu olur?
- Makaleler
- 14
Benim deneyimime göre evet. Fanlar çalışmadığı zaman macunlar daha hızlı pump out oluyor.
Benim deneyimime göre evet. Fanlar çalışmadığı zaman macunlar daha hızlı pump out oluyor.
Evet çok sinir bozucu laptop sürekli 50 derecede çalışıyor çünkü fanları kapatıyor
- Makaleler
- 14
Varsayılan olarak cihaz gerektiği zaman fanları otomatik açar. Eğer ısındığı zaman fanlarını çalıştırıyorsa dert etmeyin. 50 derece dizüstü bilgisayarlar için sıcak değildir.Evet çok sinir bozucu laptop sürekli 50 derecede çalışıyor çünkü fanları kapatıyor
Varsayılan olarak cihaz gerektiği zaman fanları otomatik açar. Eğer ısındığı zaman fanlarını çalıştırıyorsa dert etmeyin. 50 derece dizüstü bilgisayarlar için sıcak değildir.
Öyle ama yine de sinir bozucu şimdi söylediğim cihaz kenarda yeni laptop aldım onu kullanıyorum fanları sürekli çalıştığı için video seyrederken pilde 29-31 derece prizdeyken 36-39 derece oluyor
- Makaleler
- 14
Havalar çok ısındı. Oturduğumuz yerde bile terliyoruz. Kaldı ki çalışan bir bilgisayar kendi içerisinde ısı üretmesi çok doğal. Eğer 75+ derece ve üstü gibi değerlerde fanı kapalı kalıyorsa o zaman bunu sorun ediyor olman gerekm 35 derece bile dizüstü bilgisayarlar için özellikle bu mevsimde çok soğuk anlamına gelir.Öyle ama yine de sinir bozucu şimdi söylediğim cihaz kenarda yeni laptop aldım onu kullanıyorum fanları sürekli çalıştığı için video seyrederken pilde 29-31 derece prizdeyken 36-39 derece oluyor
Havalar çok ısındı. Oturduğumuz yerde bile terliyoruz. Kaldı ki çalışan bir bilgisayar kendi içerisinde ısı üretmesi çok doğal. Eğer 75+ derece ve üstü gibi değerlerde fanı kapalı kalıyorsa o zaman bunu sorun ediyor olman gerekm 35 derece bile dizüstü bilgisayarlar için özellikle bu mevsimde çok soğuk anlamına gelir.
Yani demek istediğim keşke kenarda duran laptopumda böyle fanlarını sürekli çalıştırsa
- Makaleler
- 14
Cihazın markası, modeli nedir? Uygulaması var ise fanı sürekli açık tutabiliyorsun. Ama fanın ömründen yersin bir tık.
Cihazın markası, modeli nedir? Uygulaması var ise fanı sürekli açık tutabiliyorsun. Ama fanın ömründen yersin bir tık.
ASUS TUF gaming FX504(2017 model) ya da 2018 de olabilir