Termal macununu değiştirmeden önce bilgisayar sorunsuz çalışıyordu. Termal macun değiştireceğim zaman CPU fanının yanında kasanın fanı ile JPWR2'yi de söktüm (CPU fani cikartmak için). Sistemi yaptığımda JPWR2'yi takmayi unutup calistirdim ve goruntu gelmedi, sonrasinda geri taksam da daha goruntu alamadim
Denediklerim:
RAM slotunu değiştirmek ve silgi ile silmek
BIOS pili çıkarmak
İşlemciden görüntü almak
Bunların hiçbiri işe yaramadi. JPWR2'yi takmayi 1 kere unutmam sistemi öldürdü mü? Bir de bir yerde görmuştüm, kasanin 2 fani var ve fanlarin slotlarini yanlış yere takinca da acilmayabiliyormus diye (ne kadar doğrudur, bilmem). Bunu denemedim ama boyle bir seyden olacağıni sanmam.
Hocam kusura bakmayın mesajinizi geç gördüm, kablolari dogru takdigima eminim ancak yine de resmini koyuyorum. Simdi dediginiz seyi deneyeceğim.
Denedim görüntü yine gelmedi fakat normalde sistemin boyle sesi bir incelir oyle goruntu gelirdi su anda ses hiç incelmiyor alakasi olabilir mi (inceliyor derken azaliyor ses)
Sanirım konu başlığı değişmiş böyle değildi jpwr2'yi takmayi unuttuktan sonra daha goruntu alamadim.