Termal macun değişimi sırasında sökülen JPWR2'yi takmadan sistemi açınca görüntü gelmiyor

user427696a

Başarılı
Termal macununu değiştirmeden önce bilgisayar sorunsuz çalışıyordu. Termal macun değiştireceğim zaman CPU fanının yanında kasanın fanı ile JPWR2'yi de söktüm (CPU fani cikartmak için). Sistemi yaptığımda JPWR2'yi takmayi unutup calistirdim ve goruntu gelmedi, sonrasinda geri taksam da daha goruntu alamadim

Denediklerim:
  • RAM slotunu değiştirmek ve silgi ile silmek
  • BIOS pili çıkarmak
  • İşlemciden görüntü almak
Bunların hiçbiri işe yaramadi. JPWR2'yi takmayi 1 kere unutmam sistemi öldürdü mü? Bir de bir yerde görmuştüm, kasanin 2 fani var ve fanlarin slotlarini yanlış yere takinca da acilmayabiliyormus diye (ne kadar doğrudur, bilmem). Bunu denemedim ama boyle bir seyden olacağıni sanmam.

Bu sorunu cozmenin yolu var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı kapat.
Güç kaynağının arkasındaki düğmeyi kapat.
Prizden kabloyu çıkar.
Power tuşuna 15 saniye basılı tut.
2 dakika bekle.

Anakartta yarım kalan güç boşalsın bir bakalım.
Sonra diğer kabloların doğru yerlere taktığından emin ol yanlış bağlantı yapmış olma.

Hocam kusura bakmayın mesajinizi geç gördüm, kablolari dogru takdigima eminim ancak yine de resmini koyuyorum. Simdi dediginiz seyi deneyeceğim.

Denedim görüntü yine gelmedi fakat normalde sistemin boyle sesi bir incelir oyle goruntu gelirdi su anda ses hiç incelmiyor alakasi olabilir mi (inceliyor derken azaliyor ses)

Sanirım konu başlığı değişmiş böyle değildi jpwr2'yi takmayi unuttuktan sonra daha goruntu alamadim.

Dosya Ekleri

• 20260108_183209.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 24
  • 20260108_183203.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 19
  • 20260108_183155.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…