Hocam ben ıslak bezle sildim birşey olmadı ama önermiyorum.AM5 işlemcilerde en korktuğum kısım budur ben çok azıcık taşırmıştım kürdan yardımı ile yavaş yavaş çıkartmıştım ama sizde bayağı bir dökülmüş ben yerimde duramazdım bence temizlenmeli.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 5 Temmuz 2025
Yumuşak bir diş fırçası ile üstünden geçebilirsiniz. Bana kalırsa hiç uğraşmayın derim çünkü termal macun iletken değil.
Yıllarca kolonya ve kulak çubuğu ikilisini kullandım bu durumlarda, hiçbir sorun yaşamadım. Tabii şu sıralar %99IPA kullanıyorum.
neodiim
Çalışkan
BirForumcuKişi 65
Üstün
@xsharke hocam dediğiniz gibi yaptım kuru sulu boya fırçasıyla hafifçe temziledim kurumuş zaten direkt düştü parçalar teşekkürler hazır fanı takmışken Thermalright Assassin king 120 SE almıştım 7500F işlemcim var taktım şimdi boşta 45 - 47 derece arasında geziniyor normal mi?
Boştaki sıcaklıklar önemli değil yükteki performans önemli.
neodiim
Çalışkan
hocam hangi uygulama ile test edebilirimBoştaki sıcaklıklar önemli değil yükteki performans önemli.
BirForumcuKişi 65
Üstün
OCCT testi yapın.
Son düzenleyen: Moderatör:
shiedae3 65
Üstün
AM5 işlemcilerde en korktuğum kısım budur ben çok azıcık taşırmıştım kürdan yardımı ile yavaş yavaş çıkartmıştım ama sizde bayağı bir dökülmüş ben yerimde duramazdım bence temizlenmeli.