Satıcı Teknobiyotik. Kendilerinden nefret etsem de Arctic ürünlerini onlar getiriyor.Bu macun ya cakma ya da 2 gram. 4 gramin bu fiyata olmasinin imkani yok.
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Macunun yüzeyden disari tasmasi demek oluyor. Islevini yitiriyor denebilir. Masaüstündeki işlemcilerle laptoplardaki pump-out yapma durumu da bir değil. Farkli yapilar ikisi de. Bu yuzden onda yapmayan bunda da yapmaz vs. gibi mantik yurutmuyoruz. Bildiklerimizle hareket ediyoruz. Kryonaut laptoplarda pump out yaptigi bilinen bir macun. Oneren arkadas bilmiyorsa da ben söylemiş olayım.Pump out hakkında bilgi verir misiniz? Ne demek oluyor?
LightNet diye bir satici var.Satıcı Teknobiyotik. Kendilerinden nefret etsem de Arctic ürünlerini onlar getiriyor.
Simdi gordum. Teknobiyotikmiş. Laptop için alınmaz ama masaüstü işlemci için alınır güzel fiyat. Yuksek sicakliklarda uzun sure kullanilirsa pump-out yapacaktir MX-6 ile.Satıcı Teknobiyotik. Kendilerinden nefret etsem de Arctic ürünlerini onlar getiriyor.
6699
Uzman
Çok teşekkür ederim. Cooler master cryofuze'de bu sorun yok değil mi? Onu alabilir miyim?Macunun yüzeyden disari tasmasi demek oluyor. Islevini yitiriyor denebilir. Masaüstündeki işlemcilerle laptoplardaki pump-out yapma durumu da bir değil. Farkli yapilar ikisi de. Bu yuzden onda yapmayan bunda da yapmaz vs. gibi mantik yurutmuyoruz. Bildiklerimizle hareket ediyoruz. Kryonaut laptoplarda pump out yaptigi bilinen bir macun. Oneren arkadas bilmiyorsa da ben söylemiş olayım.
- Makaleler
- 1
Tavsiye edilen macunlarin hiçbiri laptoplar icin uygun degil. Türkiye'de likit metalden baska uygun macun bulamazsin.
6699
Uzman
Hocam aslında onu da düşündüm. Hatta direkt olarak altta linkini verdiğim ürünü alacaktım fakat sıvı metal macunun uygulanması çok zor ve uygulanırken çok dikkatli olunması gerekiyor. Güvenilir bir bilgisayarcı da bilmiyorum. Bu yüzden termal macuna döndüm.Tavsiye edilen macunlarin hiçbiri laptoplar icin uygun degil. Türkiye'de likit metalden baska uygun macun bulamazsin.
- Makaleler
- 1
Uygun bir macun olsaydi tavsiye ederdim de maalesef yok Turkiye sinirlari icinde satilan.Hocam aslında onu da düşündüm. Hatta direkt olarak altta linkini verdiğim ürünü alacaktım fakat sıvı metal macunun uygulanması çok zor ve uygulanırken çok dikkatli olunması gerekiyor. Güvenilir bir bilgisayarcı da bilmiyorum. Bu yüzden termal macuna döndüm.
pawEn
Üstün
Pro V2'nin pump out yaptigini mi savunuyorsunuz?Tavsiye edilen macunlarin hiçbiri laptoplar icin uygun degil. Türkiye'de likit metalden baska uygun macun bulamazsin.
Kimse macun almasin o zaman boyle bir mantik mi var?Uygun bir macun olsaydi tavsiye ederdim de maalesef yok Turkiye sinirlari icinde satilan.
- Makaleler
- 1
Piyasadaki butun macunlarin pumpout yaptigini savunuyorum.
Al dene o zaman gorelim bakalim yapiyor mu yapmiyor mu.Pro V2'nin pump out yaptigini mi savunuyorsunuz?
Kimse macun almasin o zaman boyle bir mantik mi var?
Son düzenleme:
Türkiye'de piyasada olmayıp da yurtdışında olup pump-out yapmayan termal macunlar neler?Piyasadaki butun macunlarin pumpout yaptigini savunuyorum.
Al dene o zaman gorelim bakalim yapiyor mu yapmiyor mu.