DogancanYr

Başarılı
Termal macunu yenileyelim dedim en iyisini bulamadım, belirli bir skor tablosu yok. daha araştırırken termal macun olabilen termal pedler de var mış, onu da araştırdım bir şey bulamadım. Ayrıca VRAM üstüne konulan termal padlere de bakayım dedim hem onun en iyisini bulamadım hem de kalınlığı ne kadar onu da bilmiyorum, ayrıca termal pad olan termal macunlar da var mış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden alabilirim PTM 7950'yi? Sahte ürün göndermesinler.

Ayrıca daha performanslı bir şey yok mudur?

Sahiden bir skor tablosu lazım bunun ile alakalı.

Daha performanslı olanı yok, sihir gibi bir şey. Bir sürü kaliteli marka macunum oldu, hiçbiri dayanmadı. Bir süre tutuyor macunlar ama 2 ay içinde patladı hepsi. PTM 2 yıl olmuştur neredeyse, hala çok iyi. AliExpress'ten alıyordum, artık satılmıyor gözüküyor. Konu da açtım bunun için, farklı padler önerdiler ama onları denemedim. PTM üstü derseniz de metalik macun var, onu da tavsiye etmem.

@Recep Baltaş bunun hakkında uzun bir rehber gelemez mi?
Diğer videolar ya eksik ya da eskiden kalma.

Bende ASUS ROG 3090 OC var. Arctic serileri denedim, Noctua denedim, Cooler Master'ın elmas kaplı olanı vardı, onu bile denedim. Maksimum 2-3 ay anca dayanıyor, sonrasında hiçbiri işe yaramadı. Mesela 70 derecede kullanırken zamanla 80 çıkıyordu. Metalik macun da denedim, o da tam temas noktası olmadığı için hotspot sıcaklığında anormal değer veriyordu ama PTM bambaşka seviye, 2 yıla yakın olmuştur kartın içini açmadığım süre.

Ama maalesef yurt dışı satış engelinden ulaşamıyoruz. Nasıl çözeriz, bilmiyorum. Diğer ürünleri de kullanmadım yani PTM alternatiflerini. Herhalde kendimizi yurt dışına atmamız gerekiyor 😂

Bende ASUS ROG 3090 OC var. Arctic serileri denedim, Noctua denedim, Cooler Master'ın elmas kaplı olanı vardı, onu bile denedim. Maksimum 2-3 ay anca dayanıyor, sonrasında hiçbiri işe yaramadı. Mesela 70 derecede kullanırken zamanla 80 çıkıyordu. Metalik macun da denedim, o da tam temas noktası olmadığı için hotspot sıcaklığında anormal değer veriyordu ama PTM bambaşka seviye, 2 yıla yakın olmuştur kartın içini açmadığım süre.

Ama maalesef yurt dışı satış engelinden ulaşamıyoruz. Nasıl çözeriz, bilmiyorum. Diğer ürünleri de kullanmadım yani PTM alternatiflerini. Herhalde kendimizi yurt dışına atmamız gerekiyor 😂
Bir aya gelir.
Zaten yasak 6 Şubat sonrası başlıyor sanırsam.

https://tr.aliexpress.com/item/1005005079093393.html
Umarım istediğim gibi gelir.

Ayıramıyorsun plastiğinden çok ince ve soğuttuğun zaman da parçalanıyor. 800TL'lik ürün çöp oldu ya sahte ya da bir işe yaramaz.
Sıvı termal macun alayım.

Son düzenleme: