ozgunokia

Üstün
Makaleler
1
Aslında bu yerlerin parça çaldığını vs. biliyorum. Gözümün önünde termal macunu sürse bilgisayarcıya yaptırmanın zararı olur mu? Ben hiç yapamam gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu yerlerin parça çaldığını vs. biliyorum. Gözümün önünde termal macunu sürse bilgisayarcıya yaptırmanın zararı olur mu? Ben hiç yapamam gibi.
El kol koordinasyonunuzu sağlayıp bardakla su falan içebiliyorsanız termal macun sürmeyi de başarabilirsin değerli hocam. Gerek yok bilgisayarcılara öpülmeye.

Bu şekilde genelleme yapmanız doğru değil.
Doğru olmasa da genelleme, herhangi bir mahalle bilgisayarcısı eşya çalmaktadır. Bu bilinen bir gerçek. “en azından” benim şuana kadar gördüğüm ve %95’in gördüğü kısım.

El kol koordinasyonunuzu sağlayıp bardakla su falan içebiliyorsanız termal macun sürmeyi de başarabilirsin değerli hocam. Gerek yok bilgisayarcılara öpülmeye.
Sağ olun hocam, videolarla yaparım belki.

Dostum kimse anasının karnından bunları yaparak çıkmıyor. 2-3 tane video izle kendine güven otur masanın başına hallet. Ben artık hobi olarak komşuların bilgisayarını temizliyorum ekran kartını söküyorum macun falan yeniliyorum. Bir olayı yok. Yaparsın. Geçen aylarda mahalle bilgisayarcısına çözemediğim nedenden ötürü bilgisayarımı götürdüm fakat 5. dakikada ondan daha fazla şey bildiğimi anladım. Hepsi nitelikli bile değil.