Payzer Becerikli Katılım 22 Mart 2026 Mesajlar 163 Makaleler 1 Beğeniler 101 6 Nisan 2026 #11 UnkownTecho dedi: Arkadaşlar, termal macun yeniledim. Daha dün MSI sıvı soğutucumun içinden çıkan MSI termal macununu sürdüm ve çok memnun kaldım. Sizce kaç ay sonra veya yıl olarak ne zaman değiştireyim termal macunu mu? Genişletmek için tıkla... 1-2 yılda işlemcinin ısınmasına ve macunun kalitesine bağlı.
UnkownTecho dedi: Arkadaşlar, termal macun yeniledim. Daha dün MSI sıvı soğutucumun içinden çıkan MSI termal macununu sürdüm ve çok memnun kaldım. Sizce kaç ay sonra veya yıl olarak ne zaman değiştireyim termal macunu mu? Genişletmek için tıkla... 1-2 yılda işlemcinin ısınmasına ve macunun kalitesine bağlı.
Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 6 Nisan 2026 #12 1-1.5 yıl en iyisi. Çok sık değiştirirseniz macununuz hızlıca biter, ki büyük ihtimal israf da olur (Örn: 6 ayda bir).
1-1.5 yıl en iyisi. Çok sık değiştirirseniz macununuz hızlıca biter, ki büyük ihtimal israf da olur (Örn: 6 ayda bir).