Termal macunun işlemcinin etrafına bulaşması sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Duness
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
  • Etiketler Etiketler
    sorun termal

Duness

Becerikli
Macunu çıkarırken biraz yayıldı. Bu işlemciye zarar verir mi veya değerini düşürür mü? Bozulmuş olabilir mi hocalarım?

Noctua macun kullanmıştık.

20250325_193821.webp

AMD'nin bu üst kapak tasarımını iğrenç buluyorum. Sen yine de varsa izopropil alkol ile temizleyebilirsin. Yoksa hiç bulaşma.
Korkuyorum hocam, bir zarar veririm diye. Aslında çok da dikkatli yapmaya çalıştım. Bayağı bulaşmıştı, kulak çöpü ile temizleyerek bu hale getirdim. İlk hali böyleydi, bir eğilme vs olmuş mudur, pinler özelinde, bozukluk?

Dosya Ekleri

• IMG-20250325-WA0026.webp
    IMG-20250325-WA0026.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 64
Korkuyorum hocam, bir zarar veririm diye. Aslında çok da dikkatli yapmaya çalıştım. Bayağı bulaşmıştı, kulak çöpü ile temizleyerek bu hale getirdim. İlk hali böyleydi, bir eğilme vs olmuş mudur, pinler özelinde, bozukluk?

Termal macun elektiriği iletmediğinden bir şey olmazdı o haliyle bıraksanız bile, pinlere çok bastırmadıysanız bir şey olmaz diye düşünüyorum, yanlara taşan kısmı çok az bir şekilde alsanız daha iyi olurdu bence ama bir şey olacağını sanmıyorum.

Termal macun elektiriği iletmediğinden bir şey olmazdı o haliyle bıraksanız bile, pinlere çok bastırmadıysanız bir şey olmaz diye düşünüyorum, yanlara taşan kısmı çok az bir şekilde alsanız daha iyi olurdu bence ama bir şey olacağını sanmıyorum.
Bir şey olmamıştır inşallah, sanmıyorum ama?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt