Sorun mu olur hocam, hiç anlamıyorum? Öyle demiş hocamın birisi.
Detaylar
Kim cevapladı?Zipik
Uzman
Ancak sıvı metal taşarsa problem olur, termal macun elektriği iletmiyor ne sorunu olabilir ki?Sorun mu olur hocam, hiç anlamıyorum? Öyle demiş hocamın birisi.
Normal termal macunlar elektrigi iletmez, o yuzden sorun olmaz. Ama satin aldiginiz macunun uzerini iyi okuyun. Pahali macunlardan bazilarinin iceriginde gumus gibi metaller oluyor. Onlari bulastirmamak gerek.
Noctua almıştım, hiç bilmiyorum? Pinlerde eğilme, bükülme vs gözüküyor mu ilk attığım fotoğrafta, temizlenmiş hali?
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Termal macun olduğu için hiçbir sorun olmaz ama üzerini pinlere çok dokunmadan görünüm açısından alabilirdi.
DarthGorsoy
Bilgin
Olmaz da beni rahatsız ederdi.
Ama bu 2. El ürün hocam, sıfır gibi olması beklenir mi?
AM5 soketli işlemcilerde pin yok zaten, pinler anakartta yani üzülme hiç sorun yok.Noctua almıştım, hiç bilmiyorum? Pinlerde eğilme, bükülme vs gözüküyor mu ilk attığım fotoğrafta, temizlenmiş hali?
Noctua almıştım, hiç bilmiyorum? Pinlerde eğilme, bükülme vs gözüküyor mu ilk attığım fotoğrafta, temizlenmiş hali?
Çok sağ ol hocam. İçimi rahatlattın. Bu şekilde sorunsuz sayılır o zaman?AM5 soketli işlemcilerde pin yok zaten, pinler anakartta yani üzülme hiç sorun yok.
DarthGorsoy
Bilgin
Ama bu 2. El ürün hocam, sıfır gibi olması beklenir mi?
Hocam işlemcinin kenarlarında macun durması beni rahatsız ederdi yani o anlamda. Geçtiğimiz aylarda 5-6 defa falan sök tak yaptığım için macunlar artık beni deli ediyor. Yoksa bir sıkıntı yok, iletkenligi yok yani zarar vermez
nomercy
Gelişen
Herhangi bir şey olmaz, laptoplarınki ısıdan akıyor bile 10 yıllarca çalışıyor, bazı termal macun temizleme damlaları var onlardan alıp peçeteyi ya da kulak çöpünü ıslatıp temizleyebilirsin kötü gözükmesin diye.
Yeni konular
-
Elektronik ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC - 64.420 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-