22723

Uzman
Thermalrigth TF 7 ilk zamanlar 35 W güç ile 70 derecelerdeyken şu an 93'lere ulaşıyor. Bana da CPU için özellikle pad veya macun lazım. GPU'da sıcaklık sorunu yok ama CPU'yu zapt edemiyorum. Açtığım 2. macun konusu olmalı. Bir daha açınca blokları da temizlerim ama fanlar vs temizdi blokta temizdir diye düşünüyorum. 2 ay önce temizlendi ama. Pump out oldu TF7 bile galiba. PTM 7950 CPU için iyi olur mu? Helios faz değişimli pad stoklara gelmesini beklesem mi?

CPU'da kullanmak için işe yarıyor mu herkes genelde GPU için kullanmış.
Hem CPU hem de GPU için kullanabilirsiniz. İfade ettiğiniz gibi değil aslında, yalnızca GPU gibi bir kullanım amacı bulunmuyor. İki birim için de son derece etkili. Almayı düşünürseniz sahte ürünlerden kaçınmak için doğrudan bağlantısını paylaştığım satıcıyı tercih etmeye özen gösterin.

Hem CPU hem de GPU için kullanabilirsiniz. İfade ettiğiniz gibi değil aslında, yalnızca GPU gibi bir kullanım amacı bulunmuyor. İki birim için de son derece etkili. Almayı düşünürseniz sahte ürünlerden kaçınmak için doğrudan bağlantısını paylaştığım satıcıyı tercih etmeye özen gösterin.

100 lira gibi bir eksiğim var tamamlayınca alacağım sağ olun.

Aklıma gelmişken bu cihaz 6 aya yaklaştı 1 kere servis 2 3 kere macun değişimi için ben açtım puty dediğimiz anakart üstündeki şeyler zarar gçrüyor mu? Kasaya zarar vermeden açabiliyorum onda sorunum yok. Putyde toz vs toplanırsa sorun olur mu ki?

@Gece hocam attığınız linkten sipariş verdim siz yakın zamanlarda sahte ürün konusu acmissiniz, verdiğiniz linkten mi sorun yaşadınız eğer sahte ise kargolanmadan iade edeyim.

Son düzenleme:
@Gece hocam attığınız linkten sipariş verdim siz yakın zamanlarda sahte ürün konusu acmissiniz, verdiğiniz linkten mi sorun yaşadınız eğer sahte ise kargolanmadan iade edeyim.
Hayır hocam, sizinle paylaşmış olduğum "Passionate girl Store" satıcısı güvenilir dünya çapında, endişelenmeyin. Ben de zaten bunu bildiğim halde başka bir satıcıyı denemek istemiştim sadece.

Hayır hocam, sizinle paylaşmış olduğum "passionate girl Store" satıcısı güvenilir dünya çapında, endişelenmeyin. Ben de zaten bunu bildiğim halde başka bir satıcıyı denemek istemiştim sadece.

Sağ olun hocam sürdüğüm Thermalright TF 7 maalesef 1 ayda belki 1bucuk ayda 95leri görüyor katı bir macundu aslında pump out olmasını beklemiyordum. Az çok teknolojiden anlayan biri olunca PTM deneyeceğim sizde soğutma olarak nasıl dereceler düştü mü?

Sağ olun hocam sürdüğüm Thermalright TF 7 maalesef 1 ayda belki 1bucuk ayda 95leri görüyor katı bir macundu aslında pump out olmasını beklemiyordum. Az çok teknolojiden anlayan biri olunca PTM deneyeceğim sizde soğutma olarak nasıl dereceler düştü mü?
100 dereceye dayanıyordu benim CPU, maksimum 87 görüyorum şu an. PTM'in yapısı gereği şöyle bir 20-25 kere daha faz değiştirirse 4-5 derece daha düşeceğini düşünüyorum.

100 dereceye dayanıyordu benim CPU, maksimum 87 görüyorum şu an. PTM'in yapısı gereği şöyle bir 20-25 kere daha faz değiştirirse 4-5 derece daha düşeceğini düşünüyorum.

Bende gelince sonuçları paylaşırım inceleme adı altında büyük ihtimalle. 17 inc Omen'i bakalım ne kadar soğutacak TF 7 ilk zamanlar dengeli modda hem CPU hem GPU 68 70 arasında tutabiliyordu. PTM nasıl bir iş çıkaracak merak ediyorum. İlk önce 4 5 kere test açıp kapatırım bir alışsın.

Bende gelince sonuçları paylaşırım inceleme adı altında büyük ihtimalle. 17 inc Omen'i bakalım ne kadar soğutacak TF 7 ilk zamanlar dengeli modda hem CPU hem GPU 68 70 arasında tutabiliyordu. PTM nasıl bir iş çıkaracak merak ediyorum. İlk önce 4 5 kere test açıp kapatırım bir alışsın.
TF7'nin uzun kullanımında yaşanıyor bunlar, yalnız değilsiniz. PTM çok farklı bir şey ya, çok daha iyi sonuçlar alacaksınız. Gelecekte incelemenizi okumak isteriz.