NightMare_TR
Çalışkan
Galiba bunu alacağım başka secenegim yok çünkü.Termal bakımını yapıp kuzenime verdim sıkıntısız kullanıyor ısınma şikayeti yok, dereceyi hatırlamıyorum.
Galiba bunu alacağım başka secenegim yok çünkü.Termal bakımını yapıp kuzenime verdim sıkıntısız kullanıyor ısınma şikayeti yok, dereceyi hatırlamıyorum.
Upsiren UTP alabilirsin ama orjinalini bulduguna emin ol piyasadaki en iletken puttylerden bir tanesidir.Arkadaşlar merhaba. Ben VRAM çiplerinin üzerindeki Putty'i termal macun zannedip sildim sonrasında da macun sürdüm ve haliyle sıcaklık bayağı arttı. Sanırım buralar için termal Putty lazımmış. Önerebileceğiniz termal Putty var mı?
Ayrıca HP'nin destek servisine göndersem onlar yenilerler mi?
Hayırlı uğurlu olsun bende onu alacağım. Büyük ihtimalle size daha erken gelecektir sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.@20424 hocam sanırım ben de sizin attığınızı almak durumunda kalıyorum. Teşekkürler.
Son olarak bu padi almak mı mantıklı yoksa sizin önerdiğiniz puttyi almak mı? Bu arada sizin önerdiğiniz sitede deSeçenek var ama çok pahalı, F/P olarak bu var ve iş görür.
Hayırlı uğurlu olsun bende onu alacağım. Büyük ihtimalle size daha erken gelecektir sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.
Son olarak bu padi almak mı mantıklı yoksa sizin önerdiğiniz PuTTY'i almak mı? Bu arada sizin önerdiğiniz sitede de
Uzun Kullanımlar ve yüksek performans için mutlaka doğru kalınlıklar ile termal pad kullanımı önerilmektedir.
Yazmakta.
Pad kalınlıklarını bilmeden olmaz, orijinalde PuTTY varsa pad kalınlığını zaten bulamazsınız, kalın gelirse soğutucu yüksek kalır CPU GPU aşırı ısınır, ince gelirse VRAM MOSFET'ler aşırı ısınır, en temizi PuTTY.
Peki bu aldığımız ürünün ömrü ne kadardır ne zaman sonra değiştirmek gerekir?Performans olarak benzerdir, stok olan daha uzun ömürlüdür.