- Makaleler
- 7
Konu Başlıkları Gizle
Termius, sistem yöneticileri ve ağ mühendisleri için en güçlü ve kullanımı kolay SSH istemcisidir.
Özellikler
- Cross-Platform Desteği: Termius, Windows, macOS, Linux, iOS ve Android'de çalışır.
- Güvenli Senkronizasyon: Aygıtlar arasında SSH/SSL anahtarlarını (şifreler dahil), bağlantı geçmişini ve komut geçmişinizi senkronize edin.
- SSH, Mosh ve Telnet Desteği: Farklı protokollerle güvenli bağlantılar oluşturun.
- Terminal Grupları: Birden fazla terminali gruplandırın ve yönetin.
- Otomatik Tamamlama: Komutları hızlı ve doğru bir şekilde tamamlayın.
- SFTP ile Entegre Dosya Yöneticisi: Dosyaları kolayca yönetin ve aktarın.
- Özelleştirilebilir Temalar: Terminalinizin görünümünü kişiselleştirin.
- Özel SSH Anahtarları ve Ajan Yöneticisi: Güvenli bağlantılar için anahtarları yönetin.
- Takvim ile Otomatik Komutlar: Planlanmış görevleri ve komutları çalıştırın. (Cron tarzı)
- Parola ve İki Faktörlü Kimlik Doğrulama: Güvenliği artırmak için ek doğrulama yöntemleri.
- IP/DNS Geçmişi: Önceki bağlantılarınızın geçmişini görüntüleyin.
- Özelleştirilebilir Kısayollar: Terminal iş akışınızı hızlandırmak için kısayolları özelleştirin.
- SSH ile Tünel Açma: Güvenli bir şekilde veri aktarımı ve bağlantı kurma.
Ben Pro kullanıyorum. Macbook & App Store üzerinden satın aldığım için oranın fiyatlandırması geçerli oldu sanırım halen aylık 24.99 TL gibi bir şey ödüyorum. Tüm aygıtlarımda SSH bağlantılarım kayıtlı ve kolayca erişebiliyorum. Eskiden Terminal'den bazı kabuk (shell) betikleriyle (script) bağlantı yaparken şimdi Termius işimi çok kolaylaştırıyor.
İndirmek için:
Download Termius for Windows
Download Termius for Windows. Download .EXE. Try Termius for mobile. Enjoy the secure sync and access your servers on the go with Termius mobile app.
Techolay'dan Windows sürümünü indirin: