gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Şubat 2025 #1 Evet milyar tane projeden sonra bir uzun soluklu oyun geliştiriteyim dedim. Şimdilik aklımda teraria benzeri bir oyun var, fikir verir misiniz?
Evet milyar tane projeden sonra bir uzun soluklu oyun geliştiriteyim dedim. Şimdilik aklımda teraria benzeri bir oyun var, fikir verir misiniz?
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 3 Şubat 2025 #2 Terraria'yı ayakta tutan en önemli şey mod desteği. Senin için zor olmayacak ise kesinlikle ekle. Olmazsa olmaz bir şey.
Terraria'yı ayakta tutan en önemli şey mod desteği. Senin için zor olmayacak ise kesinlikle ekle. Olmazsa olmaz bir şey.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.661 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 3 Şubat 2025 #3 Trine.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Şubat 2025 #4 Essex dedi: Terraria'yı ayakta tutan en önemli şey mod desteği. Senin için zor olmayacak ise kesinlikle ekle. Olmazsa olmaz bir şey. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Essex dedi: Terraria'yı ayakta tutan en önemli şey mod desteği. Senin için zor olmayacak ise kesinlikle ekle. Olmazsa olmaz bir şey. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.967 Çözümler 16 Beğeniler 8.228 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 3 Şubat 2025 #5 Terraria'nın sanat biçimine sahip 2 boyutlu bir colony-sim. Bunu düzgün oturtan firma para basar.
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Şubat 2025 #6 Blackraven dedi: Terraria'nın sanat biçimine sahip 2 boyutlu bir colony-SIM. Bunu düzgün oturtan firma para basar. Genişletmek için tıkla... Daha çok Battle Royale ve multiplayer sistemi üzerinde çalışmıştım ama denerim.
Blackraven dedi: Terraria'nın sanat biçimine sahip 2 boyutlu bir colony-SIM. Bunu düzgün oturtan firma para basar. Genişletmek için tıkla... Daha çok Battle Royale ve multiplayer sistemi üzerinde çalışmıştım ama denerim.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 3 Şubat 2025 #7 gustavo dedi: Daha çok Battle Royale ve multiplayer sistemi üzerinde çalışmıştım ama denerim. Genişletmek için tıkla... Worms tarzı bir oyun mu yapıyorsun?
gustavo dedi: Daha çok Battle Royale ve multiplayer sistemi üzerinde çalışmıştım ama denerim. Genişletmek için tıkla... Worms tarzı bir oyun mu yapıyorsun?
KS KS gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Şubat 2025 #8 Essex dedi: Worms tarzı bir oyun mu yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır Terraria gibi farklı türler denemeyi severim.
Essex dedi: Worms tarzı bir oyun mu yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır Terraria gibi farklı türler denemeyi severim.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.967 Çözümler 16 Beğeniler 8.228 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 3 Şubat 2025 #9 gustavo dedi: Daha çok Battle Royale ve multiplayer sistemi üzerinde çalışmıştım ama denerim. Genişletmek için tıkla... Basit düşünün. Rimworld, minecraft ve Balatro gibi oyunlara bakın. Çok basit bir temel üstüne oyun yapınca hem geliştirmek kolay oluyor hem de oyuncuları kendinize çekmek.
gustavo dedi: Daha çok Battle Royale ve multiplayer sistemi üzerinde çalışmıştım ama denerim. Genişletmek için tıkla... Basit düşünün. Rimworld, minecraft ve Balatro gibi oyunlara bakın. Çok basit bir temel üstüne oyun yapınca hem geliştirmek kolay oluyor hem de oyuncuları kendinize çekmek.