Canavarlarla konuşabiliyorsak onları ikna edip partiye alabilelim. Gerçi oyun ne kadar Undertale'a benziyor bilmiyorum ama olsa hoş olur. Hikaye belirtebilmek için elimizde doğru düzgün bir tema vesaire yok maalesef.
Bu olay bana Shin Megami Tensei 3: Nocturne'u çok hatırlatıyor. O oyunda bu sistem çok güzel işlenmişti, oradan örnek alınabilir.

Hocam bu tarz bir yaratıcılık sizde yoksa zaten oyun yapamazsınız ki?

Hocam şimdiye kadar hazır kalıplar üzerinde bulunan oyunlar yapmıştım (platform, kule savunma vs.)
Bu oyun benim için bir meydan okuma olacak ayrıca aklıma bir hikaye geldi biraz Undertale'dan biraz.
Biraz benim fikirlerim ortaya güzel bir şey ortaya çıkacağına inanıyorum.

Hocam şimdiye kadar hazır kalıplar üzerinde bulunan oyunlar yapmıştım (platform, kule savunma vs.)
Bu oyun benim için bir meydan okuma olacak ayrıca aklıma bir hikaye geldi biraz Undertale'dan biraz.
Biraz benim fikirlerim ortaya güzel bir şey ortaya çıkacağına inanıyorum.
Undertale tarzı oyun olarak girme olaya o zaman şu anda. Daha çok gelişmeye yönelik çalış. Büyük projeye giremezsin şu anda zaten. Mobilde oynanabilecek basit bir kurgu oluştur telif melif olaylarını da hiç düşünme.

Öncelikle başkalarından fikir alarak Undertale seviyesinde bir oyun çıkaramazsın kesinlikle. Diğer yorumlarına bianen eğer denemelik bir şey yapacaksan basit mitoloji hikayelerini daha çok basitleştirerek kendini sınayabilirsin.