Tesla ve TOGG'dan hangisini almak mantıklı?

Captain Skriniar 82

Başarılı
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Merhabalar,

Malum benzin fiyatları iyice saçmalamaya başladı. Yakın zamanda elektrikli araba düşünüyorum. Aklımda TOGG ve Tesla var. TOGG alırsam eğer T10X modeline bakacağım yükseklik bakımından. Öneriniz ve arasındaki farklar nedir? Menzil açısından TOGG daha mantıklı geliyor. Fakat işin içine yazılım girince de kendinden soğutuyor. İkisine de binme fırsatım oldu. Konfor bakımından net olarak TOGG önde.

Tesla bakarsam, T10X fiyatına yakın modellerine bakacağım.

Yazılım açısından aslında Tesla daha mantıklı, biraz sana kalmış. Ben tercih etmezdim, TOGG'un tipi ve iç dizaynı bana daha hoş geliyor. Tesla malzeme kalitesi olarak pek iyi değil. Ve kredi desteği falan varsa TOGG almak mantıklı olabilir

Sanırım okumadınız. T10F almayacağım. Bana T10X gibi daha yüksek araçlar lazım.

Konfor açısından da Tesla çok küt kalıyor. Deneyimlediğimde resmen içimde hissettim tüm çukurları. Ama güvenlik olarak TOGG'a nazaran fazla güvenli hissettirdi.

Togg alsanız daha iyi olur, daha çok güven veriyor bana. Bir de Türk ekosistemine daha uygun. Şirketim için Togg almayı planlıyorum ben de.

Tesla öneririm. Görünüş olarak çoğu kişiye daha kötü gözüküyor olabilir; ancak yazılım açısından çok daha önde, daha çok hoşuma gidiyor cihaz.

Genel özellikler olarak da daha önde, bagaj hacmi, menzil, şarj hızı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…