Eagles 85 Üstün Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.796 Makaleler 36 Çözümler 9 Beğeniler 5.081 Yer Kocaeli Bugün 11:45 #41 The Man From Earth dedi: GT LR EV3'ün liste fiyatı 3.7 milyon mu ne, üstüne para verseler o parayı vermem ben EX40 da aşıyor bütçeyi, 3.9 milyon. Olay orada işte, Tesla iyi bir alet, iyi bir araba değil Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmıyor, kilometresi çok düşük ve modelli temiz ikinci el geliyor. Konu sahibi sıfır veya ikinci el diye ayrım yapmamış. Sıfır fiyatı tartışılır, orası ayrı tabii. Benim önerdiklerim sıfır değil, o yüzden skala tutuyor.
The Man From Earth dedi: GT LR EV3'ün liste fiyatı 3.7 milyon mu ne, üstüne para verseler o parayı vermem ben EX40 da aşıyor bütçeyi, 3.9 milyon. Olay orada işte, Tesla iyi bir alet, iyi bir araba değil Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmıyor, kilometresi çok düşük ve modelli temiz ikinci el geliyor. Konu sahibi sıfır veya ikinci el diye ayrım yapmamış. Sıfır fiyatı tartışılır, orası ayrı tabii. Benim önerdiklerim sıfır değil, o yüzden skala tutuyor.
KS KS Captain Skriniar 85 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 889 Beğeniler 540 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 11:50 #42 Eagles dedi: kilometresi çok düşük Genişletmek için tıkla... 10.000 kilometreyi geçmediği sürece 2. el olur.
Eagles dedi: kilometresi çok düşük Genişletmek için tıkla... 10.000 kilometreyi geçmediği sürece 2. el olur.