AdemDmr
Uzman
Mail gönderiyorum, yüz yüze görüşmek için uygunsan bugün gelebilirim.Pozisyon tekrar açıldı, fiyat güncellendi. Başvuruları bekliyoruz![]()
Mail gönderiyorum, yüz yüze görüşmek için uygunsan bugün gelebilirim.Pozisyon tekrar açıldı, fiyat güncellendi. Başvuruları bekliyoruz![]()
Bir arkadaş 26'sı sonrası başlayacak muhtemelen ama iş gençler tarafından stresli bulunduğu için mailine cevap yazacağım. Her daim test editörü gerekebiliyor.Mail gönderiyorum, yüz yüze görüşmek için uygunsan bugün gelebilirim.
Bu işi tamamen keyfi ücretsiz yapabilirim mesela@Recep Baltaş, aslında stresli değil. İş şartları da ve verdiğiniz para da fena değil gibi gözüküyor. Herhalde gençler, yatarak para kazanmayı düşünüyor da dünyaya geldiğimiz an, sürekli savaşmaya ve hayatta kalmaya çalışmamız gerekiyor. Yapabilecek başka bir şey yok. En azından iş deneyimi açısından, çok iyi fırsat sunuyorsunuz. Deneyimsiz hiç kimse, işverenlerin yanından bile geçemiyor. İşverenlerin, iş şartları çok ağır maalesef. Şu konuda yetenek, bu konuda yetenek diye en az 20 madde sıralıyorlar. Verdikleri para, asgari ücret...
Daha önce iş geçmişine sahip olduğum için o konularda rahatım.Bir arkadaş 26'sı sonrası başlayacak muhtemelen ama iş gençler tarafından stresli bulunduğu için mailine cevap yazacağım. Her daim test editörü gerekebiliyor.
Yoldadır abi