hElioss

Başarılı
Selam değerli forum sakinleri, cuma günü sol testisimde ağrı hissettim. Sadece dokununca ağrı yapıyor. Şişlik, kızarıklık, morarıklık gibi şeyler yok. Yürürken, otururken ağrı yapmıyor. Yarın doktora gideceğim ama kafama çok taktım, daha önce sağlığımla çok ciddi sınandığım için. Tabii ki hemen yorum yapmak doğru değil, kan tahlili, ultrason vs. lazım. Konu hakkında bilgisi olan forum sakinleri, sizce endişelenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam. Kasık zorlanması gibi durumlar olabilir. Doktor kontrolüyle durum netleşir, şu an için endişelenmene gerek yok.
Teşekkürler hocam işin garip tarafı kasıklarımda da bir ağrı yok sadece dokununca yoklayınca ağrı yapıyor yarın görüneceğim inşallah

Takma çok kafana hassasiyet olmuş olabilir. Bazen motor sürerken ayağa kalkıp oturuyom koltuğa biraz sert yapınca sıkışınca 1-2 saat ağrı yapıyo ilginç bir organ

Elbette öncelikle doktora görünmelisiniz diyorum.

Bacak bacak üstüne atıp uzun süreli oturduğunuzda veya üstteki bacağınıza yüklendiğinizde o an acı hissetmeseniz de acısı sonradan anlaşılacak şekilde kendinize zarar verebilirsiniz.

Elbette öncelikle doktora görünmelisiniz diyorum.

Bacak bacak üstüne atıp uzun süreli oturduğunuzda veya üstteki bacağınıza yüklendiğinizde o an acı hissetmeseniz de acısı sonradan anlaşılacak şekilde kendinize zarar verebilirsiniz.
Evdeyim sürekli bilgisayar başındayım çok oturmaktan da olabilir teşekkürler cevabınız için hocam

Takma çok kafana hassasiyet olmuş olabilir. Bazen motor sürerken ayağa kalkıp oturuyom koltuğa biraz sert yapınca sıkışınca 1-2 saat ağrı yapıyo ilginç bir organ
Öyle hocam çok kafaya takmamak lazım ama çok ciddi sınandığım için zamanında en ufak bir sağlık sorununda kıyameti koparıyorum ./