İnsanların binlerce lira borcunu ödedi? Hakan yağarın bir sürü borcu vardı YouTube'dan gelen bağışlar sayesinde o borçlar ödendi? Testo olmasa o adamın borçlarını kimse ödemeyecekti.
İnsanların binlerce lira borcunu ödedi? Hakan yağarın bir sürü borcu vardı YouTube'dan gelen bağışlar sayesinde o borçlar ödendi? Testo olmasa o adamın borçlarını kimse ödemeyecekti.
Sadece borç da ödemedi hakan yağarın numarasını ifşa edenler kapıda ödemeli sipariş yollayanlar için avukat vs. tutup adli işlemler başlattı.
Şaklaban dediğin adamın zihinsel engeli ve fiziksel engeli var. Neyse sen sokağında uyuşturucu almak için elinde sigara yakarak para dilenen araplara para vermeye devam et.
Kedi bıyığı videosunda herhangi bir mesaj kaygısı olduğunu düşünmüyorum. Birilerine zarar verilmesi, özellikle bir mesaj kaygısı da yoksa iyi bir mizah konusu değildir bence.
Örneğin ben köpeklere işkence etmeyi zevkle anlatsam ben bunu mizah olarak görmezdim.
Tam bir ucube neye gülüyor, neyle seviniyor. Aynı şeyle ıslah edilir umarım. Şu canlıya da umarım yaptığı şekilde davranırlar. İnsan demeye dilim var mıyor.
"Yanlışlıkla" yaptım ifadesini kullanıyor. Diğer kedileri yaktım kısmını heyecan ile söyledim diyor. Ayrıca orada kim çocukken yapmadı ki bunu gibi bir cümle kurmuyor? Çocukken hiç mi böyle saçma şeyler yapmadınız diyor. Neden algı yapmayı deniyorsunuz?