Testo Taylan bir canlı yayınında kedilerin kaşlarını "zevk için" yaktığını gülerek itiraf etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum Testo Taylan senin tanıdığın falan mı? sabahtan beri her şeye bir fikrin var gibi konuşuyorsun çünkü

Dostum testo taylan senin tanıdığın falan mı? Sabahtan beri her şeye bir fikrin var gibi konuşuyorsun çünkü

Kedi bıyığı videosu ile araplara yaptığı ırkçılık da ortaya çıktı ve bu sebeple adamı tutuklayabilirler? Bu tür şeyler ile sadece yukarıdakilere fikir veriyorsunuz.

Olayın ''çocukluk aklıyla'' zarar vermekten ziyade daha çok anlatım üslubu ve tavırları rahatsız edici. Bu davranışını gülerek esprili tavırla anlatacak kadar yüzü olmamalı insanın. Pişmanlık ifadesi veya düzgün bir açıklama ihtiyacı duymayıp basit bir şeymiş gibi anlatmasına linç yemesi normal.

Kedi bıyığı videosu ile araplara yaptığı ırkçılık da ortaya çıktı ve bu sebeple adamı tutuklayabilirler? Bu tür şeyler ile sadece yukarıdakilere fikir veriyorsunuz.
Turizm sektöründe çalışıyorum, hayatımda çok arap tanıdım. Bu yüzden bende arap ırkçısıyım bu konuda bi'şey diyemem.

Bir kere bile izlemedim şu adamı. İyi ki izlememişim. Zaten izlediğim kişilerin sayısı git gide azalıyor.

Biz niye bu elemanı ünlü ettik? Hani, ne gibi bir özelliği vardı da ünlü oldu? Akıl hastanesine yatırılsa iyi olur.
Böylelerine akıl hastanesi falan az gelir. Karakter meselesi bu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…