TETT 1,5 yıl geçmiş çikolata yenir mi?

Bir şey olmama ihtimali her zaman var ama 1.5-2 yıl geçmiş üründen gıda zehirlenmesi yaşarsan akşam haberlerinde garanti izleriz seni.

Ne olur ne olmaz yeme derim ne de olsa konu sağlık.

Bir şey olmama ihtimali her zaman var ama 1.5-2 yıl geçmiş üründen gıda zehirlenmesi yaşarsan akşam haberlerinde garanti izleriz seni.
TETT'si geçmiş üründen gıda zehirlenmesi yaşayacağını pek düşünmüyorum. STT değil ki bu.

TETT'si geçmiş üründen gıda zehirlenmesi yaşayacağını pek düşünmüyorum. STT değil ki bu.
Hepsini toplasan en baba 200 eder 200 lira için hiç riske girmeye gerek yok bence. STT TETT fark etmez insanoğlunun canı ucuz olamaz, olmamalı.

Yukarıdaki önerilere ek olarak zehirlendiniz veya zehirlenmediniz, iki koşulda da bol bol su içmenizi öneririm.

Olay fiyat değil de daha çok şu an markete inip alma üşengeçliği gibi.

Yok hocam para yok cepte. Olsa da zararlı bir ürüne bu kadar para vermem öğün yerine geçecek proteinli gıdalar alırım. 200 lira için adam bıçaklarım o derece fakirim, yaptığım bir hatadan dolayı internet faturası kabarık geldi bursluluğun çoğunu faturayı ödemekle harcadım inşallah bu hafta yatırırlar bursu.

Yukarıdaki önerilere ek olarak zehirlendiniz veya zehirlenmediniz, iki koşulda da bol bol su içmenizi öneririm.

Olay fiyat değil de daha çok şu an markete inip alma üşengeçliği gibi.

Yok hocam para yok cepte. Olsa da zararlı bir ürüne bu kadar para vermem öğün yerine geçecek proteinli gıdalar alırım. 200 lira için adam bıçaklarım o derece fakirim, yaptığım bir hatadan dolayı internet faturası kabarık geldi bursluluğun çoğunu faturayı ödemekle harcadım inşallah bu hafta yatırırlar bursu.

Hepsini toplasan en baba 200 eder 200 lira için hiç riske girmeye gerek yok bence. STT TETT fark etmez insanoğlunun canı ucuz olamaz, olmamalı.
Parasıyla alakası yok ki, ben para boşa gitmesin diye ye demedim hocam. STT ve TETT fark eder, ikisi aynı şey değil.

Yine de kendi bilir, TETT'si geçen ürün düzgün korunduğu sürece bozulmaz öyle. Ben deneyimimi söyledim.

Olay fiyat değil de daha çok şuan markete inip alma üşengeçliği gibi.
Sağolasın hocam evet su içiyorum bayağı kreatin aldığımdan dolayı çok su içiyorum zaten.

Fark ettiğini ve aralarındaki farkı ben de biliyorum. Vermek istediğim mesaj, sırf 200 liralık ederi olan gıda yerine bile konulmayacak şeyler için sağlığı tehlikeye, riske atmanın bir mantığı yok.

Yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…