Yok hocam para yok cepte. Olsa da zararlı bir ürüne bu kadar para vermem öğün yerine geçecek proteinli gıdalar alırım. 200 lira için adam bıçaklarım o derece fakirim, yaptığım bir hatadan dolayı internet faturası kabarık geldi bursluluğun çoğunu faturayı ödemekle harcadım inşallah bu hafta yatırırlar bursu.
Yok hocam para yok cepte. Olsa da zararlı bir ürüne bu kadar para vermem öğün yerine geçecek proteinli gıdalar alırım. 200 lira için adam bıçaklarım o derece fakirim, yaptığım bir hatadan dolayı internet faturası kabarık geldi bursluluğun çoğunu faturayı ödemekle harcadım inşallah bu hafta yatırırlar bursu.
Fark ettiğini ve aralarındaki farkı ben de biliyorum. Vermek istediğim mesaj, sırf 200 liralık ederi olan gıda yerine bile konulmayacak şeyler için sağlığı tehlikeye, riske atmanın bir mantığı yok.
İkindin Eti kare çikolata yedim. TETT 1.5 yıl önce geçmişti. Elimde 2 tane daha ürün var; birisi Ülker Coco Star, bunun da TETT'si 1.5 yıl önce geçmiş. Bir tane Doritos var, 2 yıl önce geçmiş. Cipsten 2-3 parça yiyip çöpe göndereceğim, Coco Star'ı gömeceğim galiba. Sadece bu konuda bilgisi, deneyimi olanlar fikir belirtsin rica ediyorum, kafadan sallama cevap vermeyin lütfen.