Straight Outta Compton
Uzman
Yaz indiriminde Texas Chain Saw Massacre almıştım ama sonra iade etmek istedim. Talebi açıyorum açtıktan 5-10 dakika sonra geri iptal ediliyor.
1 saat oynadım bugün tam 14. gün. 2 sene önce falan aynı olay Terraria'da başıma geldi ve onda satın alım günü daha kısaydı.Satın alımın üzerinden 14 gün geçmemesi ve oyunu 2 saatten az oynamış olmanız lazım. Bunlara dikkat ettiniz mi?
Steam bakiyesiyle.Kaç saat oynadınız? Hangi yöntemle ödeme yaptınız? İptal edilen talebin görüntüsünü atabilir misiniz? Size bir yanıt vermeden iptal etmezler.
Son zamanlarda sık sık iade yaptınız mı? Başka pek bir şey gelmiyor aklıma. Steam desteğe yazın isterseniz.1 saat oynadım bugün tam 14. gün. 2 sene önce falan aynı olay Terraria'da başıma geldi ve onda satın alım günü daha kısaydı.
Hayır. Nasıl iletişime geçerim doğrudan?Son zamanlarda sık sık iade yaptınız mı? Başka pek bir şey gelmiyor aklıma. Steam desteğe yazın isterseniz.
Sonuncusu da ret yedi :dHayır. Nasıl iletişime geçerim doğrudan?
![]()
Artık birini kabul edersen sevinirim Steam.
Ben 3 4 gün önce de talep açtım onlar niye kabul edilmedi o zaman?@Straight Outta Compton, 14 gün demişsiniz, alınan saati geçtiyse Red gelir.
@Straight Outta Compton, Red metni paylaşırsanız daha detaylı bilgi sahibi oluruz.