Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 16
Başarılı
- Makaleler
- 1
Zor değil fakat biraz tecrübe lazım. Hile olduğu hakkında bir bilgim yok hiç karşıma çıkmadı.
TheKnight1
Çalışkan
Biraz kaos içeriyor ama alışırsanız rahat oynarsınız diye düşünüyorum.
ocaloguzkaan
Uzman
TF2'de rage geçirip monitör çatlatan biri olarak söylüyorum, çok eğlenceli bir oyun ama çok P2W.
mburakkarakas 9
Yetkin
Zor değil fakat biraz tecrübe lazım. Hile olduğu hakkında bir bilgim yok hiç karşıma çıkmadı.
Oyun gayet zor. Her karakterin kendine göre dinamikleri ve oynanış tarzı var. Aim odaklı sadece 2 karakter olsa da kullandığın silahlara göre oynanış şeklin bile değişiyor. Yeni başlayanlar için alışması zor olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca oyun sonu yüklenmeyen haritalar gibi veyahut aynı haritayı üst üste 5 defa oynamak gibi kullanıcı deneyimini öldüren şeyleri sayarsak başlayıp yarıda bırakması daha olası. Çok sevdiyse devam eder.
TF2'de rage geçirip monitör çatlatan biri olarak söylüyorum, çok eğlenceli bir oyun ama çok P2W.
Oyun P2W değil.
RamKokusuSeven 16
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ben yeni başladığımda baya iyiydim. Oyun değişti ise bilemiyorum.Oyun gayet zor. Her karakterin kendine göre dinamikleri ve oynanış tarzı var. Aim odaklı sadece 2 karakter olsa da kullandığın silahlara göre oynanış şeklin bile değişiyor. Yeni başlayanlar için alışması zor olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca oyun sonu yüklenmeyen haritalar gibi veyahut aynı haritayı üst üste 5 defa oynamak gibi kullanıcı deneyimini öldüren şeyleri sayarsak başlayıp yarıda bırakması daha olası. Çok sevdiyse devam eder.
Oyun P2W değil.
mburakkarakas 9
Yetkin
Ben yeni başladığımda bayağı iyiydim. Oyun değişti ise bilemiyorum.
Oyun değişmedi ama oyuncu CS gibi Valve ekolü oyunlardan geliyorsa elinin alışması biraz daha rahat olur.
RamKokusuSeven 16
Başarılı
- Makaleler
- 1
Valorant oynamıştım.Oyun değişmedi ama oyuncu CS gibi Valve ekolü oyunlardan geliyorsa elinin alışması biraz daha rahat olur.
mburakkarakas 9
Yetkin
Hero shooter olduğu için benzer yanları var. Ama Valorant daha rekabetçi odaklı.
TRSancakTR 1
Başarılı
TF2'ye başlama isteğim var ama neredeyse hiç rekabetçi oyun oynamadım. Oyuncu kitlesi aşırı uzmanlaşmış mı, başlangıç için zor mu ve en önemlisi hile var mı?
Ben severek oynuyordum. Ama artık oynayamıyorum, çünkü Steam mağazasından bakınca "TF2 kütüphanenizde bulunuyor." diye gözüküyor ama kütüphanemde gözükmüyor. Gizli oyunlar bölümünede baktım fakat gözükmüyor. Oynayamıyorum.