Malum sitenin adını vermek istemem ama s yazsam çoğu kişi anlar. Daha önce de böyle şeyler konuşuluyordu hatta deneniyordu adam bayağı bayağı dalga geçerek maç yayınını vermeye devam etmişti. Bence bu yeni önlemler de aşılabilir.

Bir şekilde çözülür size katılıyorum.

@Koneko Toujou, @KADO38,
Kaçak yayın deyinince akılıma Kemal Kılıçdaroğlu'nun şifresiz maç vaadi geldi.

1727592849464.webp

Son düzenleme:
Hadi diyelim malum bir site var onu bir sekilde engelledin tamamen, millet gidecek yine bie uygulama var onu kullanacak. Onu da engelledin diyelim IPTV'ler var. Bunlarin hepsini engellesen bile yuzlerce kacak yayin sitesi var. Ayrica Instagram ve X'te yayinlar aciliyor. BeIN'in kopegi olmak yerine taraftara calissaniz boyle sorunlar cikmazdi.

Kaçak maçı engellemek yerine rekabetsiz ligin anadolu takımlarına destek versinler hiçbir takımın bütçesi yok. Lig rekabetten yoksun önce gerekli düzenlemeleri yapsınlar cebine nasıl para girceklerini düşünüyorlar, para harcayıp kaliteyi yükseltmek yerine.

Ben anlamıyorum, bir kültürel etkinlik varsa onu herkes ücretsiz izlemeli. Stadyumlara girişler de ücretsiz olmalı. Futbol ticaret amacı ile oynanmamalı. Tamamen gönüllük esası ile işlemeli. Mesela Roma'da neredeyse her kültürel etkinlik halka açıktı ve sonuç olarak Latince hala bilim dili.