cemkaraca

Yetkin
Merhaba,

Son 2 gündür kulaklığı kulağıma takıyorum 40 dakika sonra %100'den 40'a iniyor. Normalde şarjı 1 gün giderdi. Kulaklığın kendi kutusu değil de direkt kulağımıza taktığımız kısmın şarjı hemen bitiyor. Kulaklığın kutusunda sorun yok. Ama kulağıma taktığım alet hemen bittiği için kutusundan sürekli doldurma yapıyorum bu da paradoksa yol açıyor.

Kulaklığın linki: Teknoloji Gelsin Bluetooth Kulaklık Kulakiçi Powerbanklı Çift Mikrofonlu Dokunmatik Kablosuz Earbuds F9 Pro Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çok normal, ne markası belli ne de içindeki materyaller. Çin'den toptan getirip satıyorlar. Dikkat edin kulağınızda patlamasın.

Çok normal, ne markası belli ne de içindeki materyaller. Çin'den toptan getirip satıyorlar. Dikkat edin kulağınızda patlamasın.
Niye patlasın ki?

7-8 aydır kullanıyorum bir sorun çıkartmadı. Sadece kutusu deforme oldu o da benim sürekli düşürdüğüm için.

Son düzenleme:
Niye patlasın ki?

7-8 aydır kullanıyorum bir sorun çıkartmadı. Sadece kutusu deforme oldu o da benim sürekli düşündüğüm için.
Hiçbir güvenlik sertifikası yok çünkü, sar değeri bile delli değil. Kullanmanızı tavsiye etmem. En ucuzundan xiaomi bile olsa en azından markası belli bir ürün alın.